PS 20 F Széles papír csiszolószalagok a Nemesacél, Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Színesfémek
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor PS 20 F széles szalag - egy univerzális termék

A Klingspor PS 20 F széles szalagja egy univerzális termék, amely a következő anyagok csiszolásához ajánlott: nemesacél, fém és színesfém.

A termék számos szemcseméretben kapható, így egyaránt kiváló választás durva- és finiscsiszoláshoz. Leggyakrabban nemesacél felületcsiszolásához használják.

Csiszolószemcsék - zárt szórásmóddal a maximális hatékonyság érdekében

A fém megmunkálásához tervezett Klingspor PS 20 F csiszolószalagot rendkívüli fémeltávolítási arány jellemzi. Nagyobb mennyiségeknél is gyors és hatékony megmunkálásra is alakalmas, így csökkentve a munka elvégzésével járó időt és ezáltal a költségeket. A magas anyagleválasztást a prémium csiszolószemcsék garantálják. A korund szemcséket zárt szórásmóddal viszik fel a hordozóra, így közöttük csak minimális távolság marad. A zárt szórásmódank köszönhető a csiszolóanyag kiváló élettartama. Ez hatással van a csiszolási eredményre is, mivel csökkenti az egyes szemcsékre ható erőt. A szemcsék így nem hatolnak olyan mélyen fémbe, ami finomabb felületet eredményez.

A hordozó és a fedőragasztó réteg - műgyanta és robusztus F-súlyú papír

A Klingspor a PS 20 F széles szalagjához papírból készült hordozót használ. Ezt A-tól G-ig terjedő kategóriákba sorolják. A papír súlya és szilárdsága A-tól G-ig növekszik. A PS 20 F-hez használt papír F-súlyú papír, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb intenzitású terhelésnek is ellenálljon. Annak érdekében, hogy a csiszolószemcsék szilárdan rögzüljenek a hordozóhoz, a felső ragasztóréteg műgyantából készül. Ezt a Klingspor márkanév alatt forgalmazott összes csiszolóanyaghoz használják, mivel a műgyanta erősebb, mint a természetes ragasztókötések, és nagyobb tapadóerőt is biztosít.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.