PS 20 F Papír csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag F-papír
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Nemesacél szervizközpont
Nemesacél-feldolgozóipar

PS 20 F csiszolószalag - tökéletes fémek felületi csiszolásához

A Klingspor PS 20 F csiszolószalagja papír hátlappal ellátva univerzális használatra alkalmas, de különösen jól teljesít fémből készült lemezek és tekercsek felületi csiszolása során. Használható

  • acélból,
  • nemesacélból és
  • színesfémből készült munkadarabokon

és rövid szalag, hosszú szalag, széles szalag és szegmentált szalag változatban kapható. A Klingspor ezt a csiszolószalagot sokféle szemcseméretben gyártja. Ez a széles választék biztosítja, hogy a felhasználók megtalálják a számukra megfelelő terméket - függetlenül attól, hogy fémből készült munkadarabok durva, közbenső vagy végső csiszolását kell elvégezniük. A Klingspor PS 20 F csiszolószalagját hosszú és széles szalaggépekre szerelik fel, és elsősorban az acél- és rozsdamentes acélfeldolgozó iparban működő vállalkozásoknál használják. Ugyanilyen jól teljesít a nemesacél szervizközpontokban.

Stabil papírhátlapon zártan bevont korunddal

A PS 20 F csiszolószalag hátlapja nehéz F-súlyú papírból áll, amely stabilitást és szakadásállóságot biztosít. A Klingspor minden papírtípust osztályokba sorol, amelyek a könnyű papírtól az A-tól a nehéz, a legnagyobb terhelésnek is ellenálló G-ig terjednek. A kiemelkedő állományleválasztási sebességet a szintetikus korund csiszolószemcsék garantálják. Ezen a csiszolószalagon zárt bevonattal gyártott korund biztosítja, hogy az alkalmazott energia nagyszámú szemcsés ponton oszlik el. A zárt bevonat lehetővé teszi az egyenletes csiszolási eredmény elérését.

Kemény, teljesen szintetikus gyantából készült méretbevonattal a végső tapadási szilárdság érdekében

Ez a kötés kiváló tapadási szilárdságot biztosít, így a csiszolószalag élettartama páratlan. Az egyenletes vastagság biztosítása érdekében a Klingspor lézertechnológiát alkalmaz a csiszolószalagok gyártás közbeni ellenőrzésére. A Klingspor emellett folyamatosan szúrópróbaszerűen mintákat vesz, hogy ellenőrizze a termékek megfelelő súlyát. A PS 20 F csiszolószalaggal felületcsiszolás során is tökéletes eredményeket lehet elérni fémből készült nagyobb méretű munkadarabokon. Nagy sorozatban történő használat esetén ez a csiszolószalag még inkább kitűnik kivételes anyagleválasztási sebességével, felgyorsítva a munkafolyamatot és csökkentve a gyártási költségeket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.