LS 318 JF ACT Vászon csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Fa
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar

LS 318 JF ACT vászon csiszolószalag - faanyagok közbenső és végső csiszolásához

A JF-pamutból készült, rendkívül rugalmas hátlapnak köszönhetően az LS 318 JF ACT csiszolószalag ideális a profilcsiszoló gépekhez. A Klingspor e kiváló minőségű terméke rövid és hosszú szalag változatban és számos szemcseméretben kapható. Kiváló választás olyan alkalmazásokhoz, mint a közbenső és végső csiszolás - konyha- és fürdőszobabútorok, - székek, - ajtók és ablakok, - gyermekbútorok és - kerti bútorok esetében.

Prémium csiszolószalag nyílt bevonattal

A nyílt bevonatú szemcséknek köszönhetően a Klingspor LS 318 JF ACT csiszolószalagja hosszú élettartammal és minimális eltömődéssel rendelkezik, pl. profilcsiszolásnál. A nyílt bevonat nagyobb leválasztási sebességet és jobb munkahatékonyságot biztosít a felhasználó számára.

LS 318 JF ACT csiszolószalag - rendkívül rugalmas pamut hátlappal szűk ívek csiszolásához

A Klingspor LS 318 JF ACT csiszolószalagja nagyon rugalmas pamut hátlappal rendelkezik, amely a papírból készült hátlappal szemben sokkal nagyobb stabilitást és szakadásállóságot biztosít. Ezek a kíváló tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ellenálljon a profilcsiszolás során keletkező nagy igénybevételeknek. A Klingspor LS 318 JF ACT csiszolószalagja **teljesen szintetikus gyantával kötve csiszolótekercsként is kapható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.