LS 314 JF Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Műanyag, Színesfémek, Alumínium

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Általános fém
Műanyag
Színesfémek
Alumínium

Klingspor LS 314 JF színesfémekhez és kompozit anyagokhoz

A Klingspor LS 314 JF csiszolószalagja lehetővé teszi színesfémekből és kompozit anyagokból készült profilozott alkatrészek nagy hatékonyságú csiszolását. A rendkívül kemény és hőálló korundból (korund) készült szemcséi miatt ez a csiszolószalag jó választás a köztes csiszoláshoz és a finiseléshez - alumínium, - színesfém, - cink nyomott öntvény, - műanyag és - kompozit anyagok esetében.

Minden más anyagtípuson is könnyedén működik, amelyek hajlamosak a csiszolóanyag elkenődésére és gyors eltömődésére. A JF pamutból készült szövethátlap lényegesen strapabíróbb, mint a papírhátlap, így az LS 314 JF kivételesen ellenálló a mechanikai terheléssel szemben. Ugyanakkor kiemelkedő rugalmasságot biztosít, és képes tökéletesen illeszkedni a formázott alkatrészekhez.

Megnövelt élettartam a sztearát bevonatnak köszönhetően

A csiszolás hőt termel, ami miatt a csiszolópor a puha anyagokon összecsomósodik, és végül a csiszolószemcsékre rakódik. Ez drasztikusan lerövidíti a csiszolószalag élettartamát. A Klingspor LS 314 JF csiszolószalagra felvitt funkcionális sztearát bevonat megakadályozza a törmelék hő okozta megtapadását, így minimális eltömődést biztosít műanyag, színesfém és erősen elkenődésre hajlamos anyagok csiszolása során. Bár a használat során lassan kopik, a sztearát jelentősen meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát.

Sokoldalú csiszolószalag a bevált műgyanta kötéssel

Az LS 314 JF minden szabványos álló vagy profilcsiszoló géphez párosítható, és a műgyantából készült erős fedő ragasztórétegnek köszönhetően garantáltan a lehető legjobb kötést biztosítja a csiszolószemcsék számára. A természetes kötőanyagokkal összehasonlítva a műgyanta lényegesen nagyobb tapadóerőt biztosít, és megbízhatóan a helyén tartja a korund szemcséket még hosszabb használat során is. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy az LS 314 JF még a professzionális alkalmazások által támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfeleljen, pl. az autóiparban az öntött alkatrészek finom csiszolásánál. Ugyanakkor kiváló választás a profilok és kontúrfelületek megmunkálásával járó ambiciózus barkácsmunkákhoz is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.