LS 313 JF Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Alumínium

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Nemesacél
Alumínium
Színesfémek
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Szerelvénygyártó
Élelmiszeripar

LS 313 JF csiszolószalag - kiváló minőségű csiszolóanyag fémfeldolgozáshoz

A Klingspor LS 313 JF csiszolószalagja első osztályú termék a hőérzékeny öntött alkatrészek megmunkálásához. Ez a zöld multikötés bevonattal ellátott csiszolóanyag hűvös csiszoláshoz alkalmazható. Olyan anyagok megmunkálására alkalmas, mint például a - nemesacél, titán, - alumínium és - színesfémek.

Az LS 313 JF csiszolószalag az élelmiszeriparban nemesacélból készült alkatrészek gyártásához ajánlott, mint például tartályok, alkatrészek és rotorok. Ezek a csiszolószalagok éppúgy alkalmasak sebészeti műszerek, szerelvények és szelepek gyártására, mint korlátok építésére.
§A Klingspor LS 313 JF csiszolószalag alkalmas profilok és kontúrok, valamint formázott munkadarabok finom csiszolásához profilcsiszoló - és szalagcsiszoló gépeken. Rövid és hosszú szalagként is kapható. Gyakran használják robotizált alkalmazásokhoz és automatizált folyamatokhoz is. A Klingspor ezt a csiszolószalagot széles szemcseválasztékban kínálja.

LS 313 JF csiszolószalag - teljesítménynövelő multikötéssel

Az LS 313 JF csiszolószalag speciálisan edzett korund szemcsékkel rendelkezik, amelyek a teljesítményt fokozó multikötéssel kiegészítve kiváló anyageltávolítást biztosítanak. A Klingspor ezt a csiszolószalagot kifejezetten acélból és titánból készült profilozott vagy öntött munkadarabok száraz csiszolásához tervezte.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.