LS 312 JF Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Általános fém, Színesfémek, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Színesfémek
Acél
Fa
Felhasználási területek
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor LS 312 JF csiszolószalag - kiemelkedő rugalmasság és hatékonyság

A Klingspor LS 312 JF csiszolószalag hordozója egy rendkívül rugalmas pamut anyag, ami a következő előnyökkel rendelkezik:

  • nagy flexibilitás
  • kiváló anyagleválasztási arány
  • hosszú élettartam
  • kiváló választás profilcsiszoláshoz

A gépi csiszoláshoz sokféle csiszológépen használható.

LS 312 JF csiszolószalag - hatékony csiszolás rendkívüli rugalmassággal

Az LS 312 JF csiszolószalag JF-pamutból készült sárga, flexibilis hátlappal rendelkezik, amelyet nagyon nagy alkalmazkodóképesség jellemez. Ez az anyag ideális a ívek és kontúrok csiszolásához. A csiszolószalag kiváló választás mind az enyhén mind az erősen profilozott munkadarabok csiszolásához, és szerelvények csiszolására is kiválóan alkalmas. A csiszolószalag kiváló választás acélból készült szerelvények csiszolásához is. A korrund szemcséket zárt szórási móddal vitték fel a hordozóra. A kötőanyag szintetikus gyantából készül és rendkívül tartós. Így a csiszolandó munkadarabok egyenletesen magas minősége garantált.

LS 312 JF csiszolószalag számos felhasználási lehetőséggel

§Az LS 312 JF csiszolószalag kialakításának köszönhetően magas eltávolítási sebességet és hosszú élettartamot biztosít. A csiszolószalag mind köztes- és finomcsiszolásra is használható. Tökéletesen alkalmas profilcsiszológépeken, állványos szalagcsiszoló gépeken és automata csiszológépeken való használatra.

LS 312 JF csiszolószalag: precíz, hatékony és rugalmas

Az LS 312 JF csiszolószalag acél és számos más anyag csiszolásához is alkalmas. Például:

  • acél,
  • általános fémek és
  • színesfém.

Ezzel a csiszolószalaggal minden anyagtípuson nagy teljesítmény és pontosság érhető el. A rendkívül rugalmas hátlap éles kontúrokkal és egyenletes csiszolati képpel rendelkező csiszolási eredményeket tesz lehetővé. Az LS 312 JF csiszolószalag széles szemcseméret-választékban kapható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.