LS 309 XH gyüjtőcsomag Csiszolóvászon a Fa, Általános fém, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Fa
Általános fém
Színesfémek
Szín
Lakk
kitt
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

Rövid szalag kézi csiszológépekhez - Ideális kiegészítő univerzális csiszoláshoz

A Klingspor az LS 309 XH rövid szalagot kifejezetten a hordozható szalagcsiszológépekhez fejlesztette ki. Ezért többféle szélességben és hosszúságban kapható, és illeszkedik a különböző gyártók szabványos szalagcsiszológépeihez. A felületkezeléshez használt rövid szalag a feldolgozható anyagok tekintetében is rendkívül sokoldalúan alkalmazható: - fém, - fa, - töltőanyag, - lakk, - festék és - színesfém.

Kiskereskedelmi kiszerelésben is elérhető

A Klingspor a kézi gépekhez gyártott rövid szalagot kiskereskedelmi kiszerelésben is kínálja. A csomagolás jó megjelenést kölcsönöz a terméknek a kereskedői térben kihelyezve, valamint kiváló védelmet nyújt a raktározás során. A raktárban elhelyezve így mindig jól látható, és könnyen felismerhető. A csomagolás továbbá a sérülésektől is megóvja a csiszolószalagot, így akár szerszámosládában is egyszerűen és sértetlenül tárolható.

Kemény és szívós csiszolószemcsék használata a nagy eltávolítási teljesítmény érdekében

A Klingspor LS 309 XH rövid, kézi szalagcsiszoló gépekhez fejlesztett típus, szerkezetének alapját egy X-pamut hátlap képezi. Ezt úgy tervezték, hogy nagy szakítószilárdsággal bírjon. Ugyanakkor kellően rugalmasan ahhoz, hogy kézi szalagcsiszolókon használható legyen. A felhasznált korund szemcse egy alumínium-oxidból készült szintetikus szemcse. A korundot különleges keménység és szívósság jellemzi. A kristályos és szabálytalan alakú szemcsék tömbszerűek, és használat közben makrokopási tulajdonságokat mutatnak. Lassan kopik, így a teljes élettartama alatt magas eltávolítási arányt biztosít. A Klingspor műgyantát használ ehhez a kézi gépekhez való rövid szalaghoz, hogy biztos és stabil kötést biztosítson. A szemcsék zárt szórásmódja biztosítja a hosszú élettartamot a kiváló csiszolási teljesítmény mellett. Az ilyen termékekhez a szalag két végének biztonságos összekötése szükséges. Ezért az LS 309 XH rövid szalag átfedő kötéssel van lezárva. Ez az átfedő kötés - ahol nincs gyanta vagy csiszolószemcse az átfedő területen - kiváló megbízhatósággal rendelkezik.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.