LS 309 X Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

Klingspor LS 309 X csiszolószalag - az univerzális csiszolószalag kiváló ár-érték aránnyal

A Klingspor csiszolószalag LS 309 X egy univerzálisan használható csiszolószalag fém- és fafeldolgozáshoz. Számos előnnyel tűnik ki a többi közül:

  • Kivételes ár-érték arány
  • Rugalmas és szakadásálló
  • Optimális kopási jellemzők
  • Rendkívül sokoldalúan felhasználható

A pamut hátlappal ellátott LS 309 X csiszolószalag a legkülönbözőbb csiszológépekkel kombinálható.

LS 309 X csiszolószalag - a sokoldalúan felhasználható termék

A csiszolószalag LS 309 X X-pamut hátlappal rendelkezik, amely különösen rugalmas és szakadásálló. A szakadásálló pamut hátlap kivételesen hosszú élettartamot garantál. A csiszolószemcsék korundból állnak, zárt bevonattal felhordva és teljesen szintetikus gyantával kötve. a korund olyan csiszolóanyag, amelyet a keménység és a szívósság kombinációja jellemez. A zárt bevonat garantálja az agresszív csiszolási teljesítményt, beleértve a nagyszámú szemcseszemcsének köszönhetően a nagy leválasztási sebességet. Garantált a kiemelkedő hatékonyságú munkavégzés. A csiszolószalag garantáltan egyenletesen hibátlan felületi minőséget biztosít az alkalmazások és munkadarabok széles skáláján. Ezt az univerzális terméket optimális csiszolási tulajdonságai különböztetik meg. Kiváló rugalmassága miatt az LS 309 X csiszolószalag különösen alkalmas a kontúrcsiszoláshoz.

LS 309 X csiszolószalag - univerzális termék a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz

Ezt az univerzális terméket a fémfeldolgozó ipar, a faipar és az általános kereskedelmi alkalmazások igényeihez tervezték. Alkalmas durva- és finiscsiszolásra, valamint felületcsiszolásra. A csiszolószalag LS 309 X ideális a - állványos csiszológépekkel, - élcsiszolókkal és - szalagcsiszolókkal való használatra.

LS 309 X csiszolószalag - a termék a fa- és fémmegmunkáláshoz

A LS 309 X csiszolószalag fém- és fafeldolgozáshoz tervezett termék. Alkalmas fa, színesfém és általában fém megmunkálására. Az LS 309 X csiszolószalag kiváló csiszolási teljesítményt mutat mindezen anyagokon. A termék fán felületi csiszoláshoz használva tiszta és egyenletes mintázatot eredményez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.