LS 309 JF Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

LS 309 JF csiszolószalag - a speciális termék a nagy profilú munkadarabokhoz

A Klingspor LS 309 JF csiszolószalag egy rendkívül rugalmas csiszolószalagot kínál a felhasználóknak, amely tökéletesen illeszkedik a nagy profilú munkadarabokhoz, és a lehető legjobb megoldást kínálja a különösen igényes feladatokra. Ez a csiszolótekercsként tervezett rugalmas és szakadásálló csiszolószalag rendkívül jól teljesít a legkülönbözőbb anyagokon, többek között a - fémeken, - NF fémeken és - fán.

Ez teszi rendkívül sokoldalúan használható eszközzé a valós használatban. Ez a prémium csiszolószalag különösen jó választás a barkácsolók számára is, akik nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre.

LS 309 JF csiszolótekercs - különféle csiszolási alkalmazásokhoz

Ez a Klingspor csiszolószalag egyik legfőbb erőssége, hogy a legkülönbözőbb csiszolási alkalmazásokhoz használható. Az LS 309 JF csiszolószalag egyaránt alkalmas durva, közbenső és végső csiszoláshoz. Hasonlóképpen kiváló teljesítményt nyújt számos anyagon, beleértve a fémet és a fát is. Az LS 309 JF csiszolószalag kiválóan alkalmas profilcsiszológépeken és felfújható gumihengeren való használatra, valamint kézi csiszolásra. Ez a csiszolószalag tekercsben, valamint rövid és hosszú szalag változatban is kapható. A Klingspor összes többi termékéhez hasonlóan ez a termék is a különböző szalagkötések átfogó választékát kínálja a felhasználónak. Az adott alkalmazáshoz legjobban illeszkedő kötés kiválasztása gépenként eltérő, és garantálja az optimális kompatibilitást.

LS 309 JF csiszolószalag - a kiváló leválasztási sebességért

A Klingspor LS 309 JF csiszolószalag egy univerzális termék, amely kiemelkedik a munkadarabok különböző sugaraihoz és kontúrjaihoz való kiváló alkalmazkodóképességével. Ezt a képességet a csiszolóanyaghoz használt hajlékony pamut hátlap teszi lehetővé, amely tökéletesen illeszkedik a nagy profilú munkadarabokhoz. a korund zárt bevonattal alkalmazva biztosítja az első osztályú anyageltávolítást minden típusú munkadarabon. A szemcsék kötéséhez használt anyag teljesen prémium minőségű szintetikus gyanta, ami szintén hozzájárul az anyag tartósságához. A Klingspor ezt a csiszolószalagot különböző szemcseméretek széles választékával kínálja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.