LS 309 J Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag J-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

LS 309 J csiszolószalag - a tökéletes választás az enyhén ívelt munkadarabokhoz

A Klingspor LS 309 J csiszolószalagja különösen jó választás az enyhén ívelt munkadarabok csiszolásához. Tekercses, valamint rövid és hosszú szalag változatban is kapható, és profilcsiszológépekkel, élcsiszolókkal, kézi szalagcsiszolókkal és állványos szalagcsiszolókkal kombinálható. Ez a rendkívül rugalmas és szakadásálló** prémium csiszolószalag ideálisnak bizonyul

  • fa,
  • faalapú anyag,
  • színesfém és
  • műanyag megmunkálásához.

Széles szemcseméretválasztékban kapható, és a csiszolási folyamat minden munkafázisában használható.

Hatékony és rugalmas - a rugalmas pamut hátlap zártan bevont korunddal

A rugalmas pamut hátlap lehetővé teszi, hogy az LS 309 J csiszolószalag jól illeszkedjen az adott munkadarabhoz. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy minden mesterember hibátlan minőségű csiszolási eredményeket érjen el ezzel a szalaggal. A Klingspor a termék hátlapjához J-pamutot használ, mivel ez az anyag rugalmas, ugyanakkor rendkívül stabil és szakadásálló. a korund szemcséket erre a hátlapra zárt bevonattal viszik fel. Ez biztosítja, hogy a hátlapot szinte teljes egészében csiszolószemcsék borítják. a korundot a robusztusság és a szívósság kombinációja jellemzi. A Klingspor általában szintetikusan előállított szemcséket használ, amelyek egyenletesen magas minőségű eredményeket biztosítanak. Ráadásul a csiszolószemcsék zárt bevonata egyenletes csiszolati képet biztosít, mivel az alkalmazott erőt nagyszámú szemcsepontra osztja el. Ez a bevonat felelős azért az egyenletes és finomszerkezetű felületért, amelyet a termék a fán és a faalapú anyagokon, valamint a fémeken és a műanyagokon hagy maga után.

Stabil és tartós - a felső kötés teljesen szintetikus gyantából készül

A Klingspor lézeres mérésekkel, valamint véletlenszerű mintasúlymérésekkel ellenőrzi a kötőanyag alkalmazását. Ezek az intézkedések lehetővé teszik annak biztosítását, hogy az alapkötés mindenhol azonos vastagságú legyen. A Klingspor valamennyi csiszolóanyagának kötéséhez műgyantát használ, mivel ez az anyag számos előnyt kínál a ragasztóval és más típusú kötőanyagokkal szemben.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.