GX 931 JF CEVOLUTION Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Titán

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag JF-kevertszálas szövet
Anyagok
Nemesacél
Titán
Felhasználási területek
Nemesacél-feldolgozóipar
Orvostechnológia
Szerelvénygyártó

Klingspor GX 931 JF csiszolószalag - speciális termék fémfeldolgozáshoz

A Klingspor GX 931 JF csiszolószalagját olyan anyagok megmunkálására tervezték, mint a nemesacél és magasan ötvözött acél. Ilyen magasan ötvözött acélok például a titán vagy a turbinaacél**. Ez a csiszolószalag használható

  • állványos csiszológépekkel,
  • profilcsiszológépekkel,
  • felületcsiszológépekkel és
  • robotvezérlésű csiszológépekkel együtt.

Ez a csiszolószalag rövid vagy hosszú szalagváltozatban, különböző illesztésekkel kapható, hogy tökéletesen illeszkedjen a megfelelő géphez. A terméket elsősorban közbenső és végső csiszolásra használják olyan piaci szegmensekben, mint a nemesacél- és titánfeldolgozó ipar. Gyakran használják a szelep- és szerelvénygyártók, valamint az orvostechnika és a repülőgépipar. Azonban a minőségre nagy hangsúlyt fektető kisebb vállalkozások és műhelyek is ugyanúgy profitálnak e tartós csiszolószalag kivételes csiszolási teljesítményéből.

Csiszolószalag tökéletes robotalkalmazásokhoz is

A kiváló minőségű GX 931 JF csiszolószalag kiváló választás olyan kézi csiszolási alkalmazásokhoz, mint a profil- és felületcsiszolás. Ezek a csiszolószalagok ideálisak robotalkalmazásokhoz is, mivel zöld multibond kevertszálas vászon egyszerre rendkívül rugalmas és szakadásálló. Ezek a tulajdonságok magas szintű folyamatbiztonságot garantálnak az ipari alkalmazások során. A termék lágyabb érintkező görgőkkel vagy a szalag laza, alacsonyabb nyomással történő csiszolásához használható. A termékhez használt hátlap egy szakadásálló kevertszálas vászon. A GX 931 JF csiszolószalag a szemcseméretek széles választékával kapható. Az ehhez a termékhez használt kötés egy prémium minőségű, teljesen szintetikus gyanta.

GX 931 JF csiszolószalag: agresszív csiszolási teljesítmény

A kerámia korund nagymértékben felelős a GX 931 JF csiszolószalag egyenletesen agresszív csiszolási teljesítményéért. A félig nyílt bevonat és az önéleződő kerámiaszemcsék kiemelkedő élettartamot eredményeznek. Ezek a tulajdonságok teszik a terméket ideálissá acél és mindenféle magasan ötvözött acél megmunkálásához. Rugalmas hátlapja lehetővé teszi, hogy a GX 931 JF csiszolószalag zökkenőmentesen illeszkedjen a sugarakhoz és élekhez. A GX 931 JF csiszolószalagot kiegészítő multikötéssel látták el, amely a rozsdamentes acél megmunkálása során hidegebb csiszolást biztosít. Ez megakadályozza az elszineződést.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.