GX 712 JF Vászon csiszolószalagok a Színesfémek, Nemesacél, Acél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-kevertszálas szövet
Anyagok
Színesfémek
Nemesacél
Acél
Általános fém
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Orvostechnológia
Szerelvénygyártó

GX 712 JF csiszolószalag - a speciális termék a kemény, szívós és hőérzékeny anyagok megmunkálásához

A Klingspor GX 712 JF csiszolószalagja egy magasan specializált termék, amely kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, így különösen ideális a kemény, szívós és hőérzékeny anyagok megmunkálásához. Ezek az anyagok közé tartoznak a

  • színesfém,
  • acél,
  • nemesacél,

és a hűvös csiszolás érdekében a Klingspor csiszolást fokozó hatóanyagokat adott a fedő ragasztóréteghez. Ezen összetevők kombinációja kiváló csiszolási teljesítményt eredményez - különösen kemény és hőérzékeny anyagokon.

Rendkívül rugalmas, szakadásálló JF-kevertszálas szövet hátlappal, korund csiszolószemcsékkel

Ez páratlan szakadásállóságot biztosít a biztonságos munkavégzés érdekében. Magas fokú folyamatbiztonsága miatt a GX 712 JF csiszolószalag ideális robotalkalmazásokhoz, vagy szabad szalagon történő csiszolásnála szalagcsiszolók, valamint az állványos csiszoló- és profilcsiszoló gépekkel és csőszalagcsiszolókkal való kombinált használatra. Rövid szalag és hosszú szalag változatban is kapható. Ezek a tulajdonságok teszik ezt a terméket kiváló választássá a profilok és kontúrok csiszolása során az érintkező hengereken való használatra.

GX 712 JF csiszolószalag - a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A Klingspor GX 712 JF csiszolószalagját egyedülálló sokoldalúsága miatt a nemesacél, színesfém és magasan ötvözött acél megmunkálását igénylő különféle alkalmazásokhoz ideális. A termékhez rendelkezésre álló szemcseméretek átfogó választéka alkalmassá teszi a terméket durva, közbenső és végső csiszolásra, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy lenyűgöző pontosságú eredményeket érjen el. A GX 712 JF csiszolószalag ** különösen jól teljesít az orvostechnológia, a szelep- és szerelvényipar, valamint a szállítócsavarok gyártása területén. Ez a prémium termék a korlátgyártásban is nélkülözhetetlennek bizonyul.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.