GX 533 JF Vászon csiszolószalagok a Színesfémek, Műanyag, Általános fém, Titán, Ásványanyagok

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-kevertszálas szövet
Anyagok
Színesfémek
Műanyag
Általános fém
Titán
Ásványanyagok
Felhasználási területek
Orvostechnológia

A GX 533 JF csiszolóvászon - rugalmas csiszolószalag az anyagok széles skálájához

Tulajdonságai:

  • rendkívül rugalmas
  • különösen nagy szakítószilárdságú,
  • hajlékony,
  • **hosszú élettartamú és
  • megbízható.

Pozitív tulajdonságainak köszönhetően ez a kiváló minőségű termék különböző anyagok, például sárgaréz, titán, műanyag és ásványi anyagok megmunkálára alkalmas.

Kemény szilícium-karbid szemcse a nagy teljesítményű csiszolásért

A Klingspor GX 533 JF csiszolószalag szemcséje zárt szórásmódú szilícium-karbid, ami egy rendkívül kemény és agresszív anyag, ezálatal kiemelkedő csiszolási teljesítményt biztosít a rendkívül kemény anyagok megmunkálása során. A szemcséket egy JF-keverékű szövetből készült, szakadásálló hátlapra viszik fel. Ennek eredményeképpen gond nélkül ellenáll a csiszológépek nagy igénybevételének és erőhatásainak. A kötéshez műgyantát használnak, ezért a GX 533 JF csiszolóvászon lenyűgözően tartós és erős. Alkalmazási területei közé tartoznak a profilcsiszológépek, az állványos szalagcsiszológépek és a csiszolórobotok. Kiváló rugalmasságának köszönhetően a GX 533 JF csiszolószalag ideális a kontúrok és profilozott munkadarabok megmunkálásához, puha érintkező görgőkön.

GX 533 JF csiszolószalag - a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A GX 533 JF csiszolószalag széles szemcseméret választékban kapható, így sokféle csiszolási feladathoz használható, leginkább közepes és finom csiszoláshoz. A Klingspor ezt a csiszolószalagot rövid és hosszú szalag formájában is kínálja, így számos csiszológéppel használható. A csiszolószalag például a motorok és turbinák gyártásánál, a repülőgépgyártásban és az orvostechnikában hasznosítható. Továbbá kiváló választás a magas minőségű, átlagon felüli szívósságú anyagokból, például titánból készült sebészeti műszerek megmunkálásához. A GX 533 JF csiszolószalagot a kerámia-anyagok, műanyag és sárgaréz megmunkálásakor nyújtott kiváló teljesítménye miatt a szerelvényiparban, valamint a szaniter- és szerelőiparban is használják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.