GK 555 A Gumitest

GK 555 A gumitest - nélkülözhetetlen minden csiszolóhüvellyel végzett munkához

A belső felületek és kontúrok pontos csiszolásához csiszolóhüvely különböző változatai és különböző csiszolóanyagok használata szükséges. A csiszolóhüvely optimális hatékonyságú használatához a felhasználóknak megfelelő tartóra van szükségük. A Klingspor kiváló minőségű GK 555 A gumitest számos előnyüknek köszönhetően kiváló választás a kúpos csiszolóhüvely. Ezek közé tartozik a

  • újrafelhasználhatóság,
  • egyszerű felszerelés és eltávolítás és
  • biztonságos használat.

GK 555 A gumitest - nélkülözhetetlen tartozék a kúpos csiszolóhüvelyhez

A Klingspor GK 555 A gumitestek kúpos alakúak, ezért természetes választás a kúpos csiszolóhüvely hordozójaként. Ezek a csiszolási alkalmazások során számos anyagon bizonyítottak, és kiváló választásnak bizonyultak kézi és álló gépeken való használatra egyaránt. A belső felületek csiszolásához elengedhetetlen kelléknek bizonyultak. A csiszolóhüvely stabilitásának további fokozása érdekében a gumitestek hosszanti irányban futó hornyokkal vannak ellátva. A Klingspor a GK 555 A gumitesteket kifejezetten a kúpos alakú csiszolóhüvelyek CS 310 X tartására fejlesztette ki. A gumitest a csiszolóhüvellyel kombinálva nagyfokú agresszivitást és hatékony csiszolási teljesítményt biztosít.

GK 555 A gumitest - a csiszolóhüvelyekkel való könnyed használathoz

A Klingspor gumitestek GK 555 A könnyű kezelhetőségükkel tűnnek ki, és a csiszolóhüvely cseréjét gyorsan és egyszerűen elvégezhetővé teszik. A csiszolóhüvelyek a dob enyhe elfordításával felszerelhetők és eltávolíthatók. A gumitestekújrafelhasználhatóak és garantáltan hosszú élettartamúak. Ami még jobb, hogy a gumitestek lenyűgözően lassan kopnak, még gyakori és szigorú használat esetén is.

GK 555 A gumitest - tartozékként fém csiszolásához

A GK 555 A gumitest a CS 310 X csiszolóhüvelykel zökkenőmentesen kombinálva tökéletes csiszolóanyagot alkotnak a fémmegmunkáláshoz. Rozsdamentes acélon, acélon és más fémeken használva precíz eredményeket biztosítanak a belső felület és a kontúrcsiszolás során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.