GK 555 Gumitest

GK 555 - újrafelhasználható gumitest a CS 310 X és CS 451 X csiszolóhüvely hordozójaként

A csiszolóhüvelyeket a kereskedelemben és az iparban használják minden olyan területen, ahol agresszív csiszolásra van szükség, nagy leválasztási sebességgel és tökéletes ellenőrzéssel egyidejűleg. Ezek a rövid, zárt csiszolószalagok tökéletesek a Klingspor által kifejlesztett GK 555 gumitest való felszereléshez. Nagy sebességgel működő kézi forgógépekkel - például hagyományos fúrógépekkel - kombinálva a GK 555 gumitest olyan csiszolási műveleteket végez, amelyek teljes ellenőrzést igényelnek a pontról pontra történő csiszolási munkák során. Az ilyen típusú munkák általában nagy leválasztási sebességet igényelnek. Attól függően, hogy milyen csiszolóanyaggal van párosítva, a szerszámot fa, fém, műanyag vagy lakk csiszolására használják. A következő Klingspor csiszolóanyagok kaphatók a GK 555 gumitest gumitestre szerelhető csiszolószalagként:

  • CS 310 X
  • CS 451 X

A GK 555 gumitest működése

A GK 555 gumitest egy egyszerű tartozék, amelyet hengeres alakja jellemez. Ez lehetővé teszi a csiszolószalag minden erőfeszítés nélküli felszerelését.
Mivel a GK 555 gumitesttel végzett munka során a terhelés teljes mértékben a csiszolószalagra, és nem magára a gumitestre nehezedik, a GK 555 gumitest annyiszor újra felhasználható, ahányszor csak szükséges.

Csiszolás csiszolószalagokkal és a GK 555 gumitestekkel

A nagy sebességű csiszolás nagy terhelést jelent, mivel a fordulatszám - az alkalmazástól függően - elérheti a 44.000 fordulat/perc sebességet. Ez óriási igénybevételnek teszi ki a csiszolóanyagot. Ezért a csiszolószalagok csak a legjobb minőségű anyagból készülnek. A csiszolóanyag korund vagy cirkónium-dioxid, amelyet az X-pamut hátlapra visznek fel műgyantával.

Hosszúságok és szélességek

A GK 555 gumitest különböző átmérőkben kapható 10 és 75 mm között, valamint 20 és 30 mm közötti szélességben, valamint ezeknek a méreteknek megfelelő csiszolószalagokkal.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.