FP 73 W Filmalapú csiszolószalagok a Szín, Lakk, kitt, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag fólia
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Felhasználási területek
Bútoripar
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Járműkarbantartás

FP 73 W csiszolószalag - kiváló minőségű csiszolóteljesítménnyel a kihívást jelentő feladatokhoz

A Klingspor FP 73 W csiszolószalagja figyelemre méltóan egyenletes csiszolási mintázatot eredményez és páratlan csiszolási teljesítményt nyújt még a legnehezebb körülmények között is. Ez a rendkívül szakadásálló csiszolóanyag az anyagok széles skáláján jól működik, beleértve a - festéket, - lakkot, - kittel kitöltött anyagokat és - műanyagokat.

Az FP 73 W csiszolószalag rövid és hosszú szalag változatban is kapható. A prémium FP 73 W csiszolószalag* többek között széles körben használatos az autóiparban és az autójavításban, valamint a lakkok közbenső és végső csiszolásához, a fa- és bútoriparban, a műanyag szerszámgyártásban és a hajóépítésben. Ezek a csiszolószalagok a barkácsolók körében is népszerűek, akik értékelik a kiváló minőséget. A Klingspor ezeket a termékeket a kötések széles választékával kínálja.

FP 73 W csiszolószalag - rengeteg felhasználási lehetőséggel

A Klingspor FP 73 W csiszolószalagja a legkülönfélébb anyagok széles skálájához alkalmas, félig nyílt bevonattal és filmhordozóval rendelkezik. Az alkalmazott kötőanyag egy prémium minőségű, teljesen szintetikus gyanta. Az aktív hatóanyaggal bevont anyagot számos olyan alkalmazáshoz ajánljuk, ahol a felületkezelés kiemelkedő fontosságú. A Klingspor ezt a szalagot több szemcseméretben kínálja, amelyek az adott alkalmazás követelményeinek megfelelően változnak. Az átfogó választék vagy a rendelkezésre álló szemcseméretek teszik ezt a terméket tökéletesen alkalmassá olyan változatos feladatokhoz, mint a festékekkel és műanyagokkal végzett munka.

FP 73 W csiszolószalag - korunddal a kifogástalan csiszolási eredményekért

Az FP 73 W csiszolószalagot edzett korund szemcséi teszik a csiszolószalagot az olyan felhasználók számára, akiknek erősebb csiszolási teljesítményre és egyenletes felületre van szükségük. Ez a szalag emellett kivételes rugalmasságából és kiemelkedő kontúrozási képességéből is profitál. A termék további előnye a hozzáadott sztearát bevonat. Ez a bevonat minimalizálja az eltömődést, így növeli az élettartamot.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.