CS 912 Y ACT Széles vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél

Ideális nemesacél csiszolásához - a Klingspor CS 912 Y ACT csiszolószalag

A Klingspor által kifejlesztett CS 912 Y ACT széles szalagot elsősorban nemesacél felületcsiszolásához használják, de népszerű választás acél csiszolásához is. Jellemzője, hogy:

  • Agresszív csiszolási teljesítmény
  • önéleződő csiszolószemcsék

Ez a nagy teljesítményű csiszolószalag antisztatikus bevonattal is rendelkezik. Különböző szemcseméretekkel készül a durvától a finomig.

A fedőrétegek: kerámia korund zárt bevonattal és műgyanta kötéssel

A Klingspor CS 912 Y ACTszéles csiszolószalag önéleződő kerámia korunddal van ellátva, amely biztosítja a megmunkálási idő lerövidítéséhez szükséges agresszív csiszolási teljesítményt. Kemény, mégis rendkívül szívós, ez az éles szélű és hegyes csiszolószemcsék mikrokristályos szerkezettel rendelkeznek. zárt bevonattal alkalmazva a CS 912 Y ACT csiszolószalag szinte teljes felületét befedi. A zárt bevonat magas anyagleválasztási arányt biztosít, lehetővé téve a felhasználó számára a kiemelkedő hatékonyságú munkavégzést. A csiszolószemcséket szintetikus gyantával kötik a hordozóhoz. A Klingspor minden csiszolószalagjánál ezt a fajta kötőanyagot használja a nagy szilárdság és a nagy tapadóerő miatt. Annak érdekében, hogy a fedőréteg a teljes felületen azonos vastagságú legyen, a műgyanta felhordását lézertechnológiával ellenőrzik.

A hátlap: Y-poliészterből készült robusztus és szakadásálló szövet

Az Y-poliészterből készült szövet kivételes szakadásállóságot garantál. Más típusú szövetekhez, például a pamut hátlaphoz képest viszonylag nehéz, ez a robusztus hátlap lehetővé teszi, hogy a CS 912 Y ACT széles szalag olyan igényes csiszolási alkalmazásoknál is kiemelkedő teljesítményt nyújtson, mint a durva anyagleválasztó csiszolás.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.