CS 912 Y ACT Keskeny szalag a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél

CS 912 Y ACT - az agresszív csiszolásra specializálódott termék

A Klingspor CS 912 Y ACT csiszolószalagja egy különleges termék, amely különösen magas teljesítményt nyújt. Számos előnye közé tartozik

 • vízállósága,
 • alkalmassága a legkülönfélébb alkalmazásokhoz,
 • fejlett bevonattechnológiája a kiváló szemcsemegtapadásért,
 • hosszú élettartama és
 • kiváló hatékonysága.

Ezt a csiszolószalagot kifejezetten a fémmegmunkálásban jellemzően előforduló nagy terhelésekhez tervezték.

CS 912 Y ACT csiszolószalag - agresszív csiszolási teljesítménnyel a végső hatékonyságért

A CS 912 Y csiszolószalag ACT Y-poliészterből készült, rendkívül szakadásálló hátlappal rendelkezik. Ez a hátlap hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosít egyenletesen magas felületi minőség mellett. A csiszolóanyag vöröses barna kerámiából készül, zárt bevonattal felhordva és teljesen szintetikus gyantával kötve. A vöröses barna kerámia mikrokristályos és önéleződődő kerámia korund, amelyet kivételes keménység és rendkívüli szívósság jellemez. Az ACT betűszó az Advanced Coating Technology (fejlett bevonatolási technológia) rövidítése, amely a kiváló szemcsemegtapadást magas teljesítménnyel ötvözi. Ez a prémium kategóriás csiszolószalag könnyedén ellenáll a legkeményebb igénybevételeknek is, és tökéletesen alkalmas a legkülönbözőbb csiszolási alkalmazásokhoz, mint például

 • durva csiszolás,
 • közbenső,
 • finiscsiszolás,
 • sorjázás,
 • hegesztési varratok és élek megmunkálása és
 • felületcsiszolás.

CS 912 Y ACT csiszolószalag- széleskörű alkalmazási lehetőségeket kínál

A Klingspor a CS 912 Y ACT csiszolószalag-t a turbinagyártásban, a repülőgépgyártásban, a motorgyártásban, a tartálygyártásban, a szerszámiparban és a fémmegmunkálás egyéb területein történő felhasználásra tervezte. A vízzel szembeni ellenállása miatt ez a nagy teljesítményű csiszolószalag ideális a nedves csiszolási alkalmazásokhoz. Ugyanilyen kiváló teljesítményt mutat kézi szerszámos szalagcsiszológépekkel vagy gépi csiszoláshoz állványos csiszológépeken, széles szalagcsiszológépeken és felületcsiszológépeken. Mi több, kemény érintkező görgőkkel történő felületcsiszoláshoz is kiváló választás.

CS 912 Y ACT csiszolószalag - a maximális hatékonyságért a fémmegmunkálás során

A CS 912 Y ACT csiszolószalag agresszív csiszolási teljesítményének köszönhetően páratlan hatékonyságot biztosít a fémmegmunkálás során. A acél, acél, magasan ötvözött acélok, pl. titán és turbinaacél, valamint öntöttvas megmunkálásakor ez a termék elsőrangú eredményeket képes elérni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.