CS 912 Y ACT Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél

CS 912 Y ACT csiszolószalag - agresszív csiszolási teljesítményért és kiemelkedő hatékonyságért

A Klingspor CS 912 Y ACT Csiszolószalag végső hatékonyságot biztosít és elsősorban magas teljesítményével tűnik ki. Ez a nagy teljesítményű csiszolószalag számos előnnyel rendelkezik, többek között - kivételesen hosszú élettartam, - rendkívül szakadásálló hátlap, - alkalmasság a legnagyobb terhelések elviselésére és - kiváló szemcsemegtapadás.

Ez a csiszolószalag kiváló választás a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

CS 912 Y ACT csiszolószalag - agresszív csiszolási teljesítmény és hosszú élettartam

A CS 912 Y ACT Csiszolószalag egy különleges termék, amely Y-poliészterből készült szövethátlappal rendelkezik. Ez a hátlap kivételesen szakadásállónak bizonyul, és sikerül lenyűgöznie a csiszolt felület egyenletesen magas minőségével és hosszú élettartamával. Az alkalmazott csiszolóanyag zártan bevont vöröses barna kerámia, teljesen szintetikus kötéssel. Ez a kemény, rendkívül szívós, mikrokristályos és önéleződő csiszolóanyag garantáltan agresszív csiszolási teljesítményt nyújt. Az éles szemcsék hegyei biztosítják, hogy a zárt bevonat magas anyagleválasztási sebességet eredményezzen. Ezt a nagy teljesítményű csiszolószalagot kifejezetten a fémmegmunkálási alkalmazásokban jellemző nagy terhelésre tervezték. Az ACT rövidítés az Advanced Coating Technology (fejlett bevonatosító technológia) rövidítése. Ez a technológia kivételes szemcsekapaszkodást garantál.

CS 912 Y ACT csiszolószalag - a nagy teljesítményű csiszolószalag a különböző alkalmazásokhoz

A CS 912 Y ACT nagy teljesítményű csiszolószalag kiváló választás számos fémmegmunkálási alkalmazáshoz. A Klingspor ezt a prémium terméket a motorgyártásban, a konténergyártásban, a szerszámiparban és a repülőgépgyártásban a turbinagyártásban történő alkalmazásokra fejlesztette ki. Használható durva, valamint közbenső és végső csiszoláshoz, sorjázáshoz, hegesztési varratok és élek megmunkálásához, valamint kemény érintkező hengerekkel kombinált felületcsiszoláshoz. Kivételes teljesítményt mutat, különösen

  • kéziszerszámos szalagcsiszológépekkel,
  • felületcsiszológépekkel
  • széles szalagcsiszológépekkel és
  • talpas csiszológépekkel kombinálva.

CS 912 Y ACT csiszolószalag - a fémfeldolgozási alkalmazások specialistája

A Klingspor CS 912 Y ACT csiszolószalag egy kifejezetten acél és acél megmunkálására tervezett termék. Ugyanilyen jól teljesít az öntött anyagokon és a magasan ötvözött acélokon, mint például a titán és a turbinaacél.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.