CS 910 Y ACT Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Titán

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta kerámia korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Titán

CS 910 Y ACT csiszolószalag - nagy teljesítményű termék extra hosszú élettartammal

A Klingspor CS 910 Y ACT csiszolószalag kifejezetten fémfeldolgozásra fejlesztették ki és számos előnyt kínál. Ezek közé tartozik

  • a zöld multi kötése a kiemelkedő élettartamért,
  • a szokatlanul nagy terhelések elviselésére való képessége,
  • a széleskörű alkalmazási lehetőségek és
  • a kiváló szemcsemegtapadás.

Ezt a csiszolószalagot kifejezetten a gépeken való használatra tervezték.

CS 910 Y ACT csiszolószalag - kíváló csiszolási teljesítményt nyújt

A CS 910 Y ACT csiszolószalag Y-poliészter szövethátlappal rendelkezik, amely kivételesen szakadásálló, és zöld multi kötéssel biztosítja a páratlan élettartamot. A csiszolóanyag kerámia korund szemcsével készült, zárt bevonattal felhordva és teljesen szintetikus gyantával kötve. Ez a kerámia korund szemcse mikrokristályos, éles peremű, kemény, rendkívül szívós és önéleződő. A zárt bevonat nagyon magas agresszivitást biztosít, és magas anyagleválasztási sebességet biztosít. A multi kötés fokozott teljesítményt biztosít ennek a csiszolószalagnak, mivel csökkenti a csiszolószemcsékhez tapadó hulladékanyag mennyiségét. acél csiszolásához használva a termék nem okoz elszíneződést a munkadarabon. titán csiszolásakor ez a szalag nem tömődik el és nem üvegesedik fel. Az ACT (Advanced Coating Technology) technológiával felszerelt CS 910 Y ACT csiszolószalag további előnye, hogy optimális szemcsemegtapadást biztosít.

CS 910 Y ACT csiszolószalag - a fémfeldolgozás széleskörű alkalmazási lehetőségeihez

A Klingspor ezt a csiszolóanyagot kifejezetten az építőiparban, a tartálygyártásban, a szerszámiparban és a repülőgépgyártásban a turbinagyártáshoz fejlesztette ki. Ez a nagyteljesítményű csiszolószalag különösen jó választás durva csiszoláshoz, sorjátlanításhoz, élmegmunkáláshoz nagy terhelés mellett és nagy érintkezési nyomással végzett felületcsiszoláshoz. A csiszolószalag felszerelhető

  • állványos csiszológépekre,
  • automata csiszológépekre és
  • robotizált alkalmazásokra.

CS 910 Y ACT csiszolószalag - fémek megmunkálásához kiváló hatékonysággal

A CS 910 Y ACT csiszolószalag ideális megoldást kínál acél és magasan ötvözött acélok, mint például titán és turbinaacél megmunkálásához. Különösen agresszív csiszolási teljesítményt és páratlan hatékonyságot kínál.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.