CS 811 Y ACT Vászon csiszolószalagok a Alumíniumöntvény, Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Alumíniumöntvény
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 811 Y ACT csiszolószalag - nagy terhelést igénylő alkalmazásokhoz

A kiváló minőségű csiszolószemcsék és a szakadásálló hátlap lehetővé teszi, hogy a Klingspor CS 811 Y ACT csiszolószalagja hosszú élettartamot és egyenletesen magas minőséget biztosítson a fémmegmunkálás során. Ez a csiszolószalag kiváló választás - nemesacél, - acél és - alumíniumöntvény agresszív csiszolásához.

A kivételesen nagyfokú agresszivitása és kiváló csiszolási teljesítménye miatt ez a csiszolószalag különösen jó választás durva csiszoláshoz, sorjasmentesítéshez és élcsiszoláshoz. Tulajdonságai lehetővé teszik az öntött, kovácsolt és lyukasztott alkatrészek felületének rendkívül precíz kezelését. Ezt a csiszolószalagot leginkább állványos csiszológépekkel és automata csiszológépekkel együtt lehet használni.

Kemény, szívós és önéleződő cirkónium-dioxidból készült csiszolóanyaggal

A Klingspor CS 811 Y ACT csiszolószalag kék csiszolópapír és kivételes szemcsekötő képességével nyűgöz le. A szemcsék tapadása fejlett bevonatolási technológiával (ACT) történik. Ez a speciális technológia kivételes teljesítményt mutat ott, ahol a szemcsék kitörése nagyon agresszív alkalmazásoknál problémát jelenthet. A csiszolószemcse szokatlanul kemény cirkónium-dioxidból áll, amely lényegesen keményebb, mint más típusú szemcsék. A cirkónium-dioxidot egyenletes kristályszerkezet jellemzi, ami polcélemessé teszi. A szemcsék zárt bevonatának köszönhetően a CS 811 Y ACT csiszolószalag hátlapja szinte teljesen beborítja a csiszolószalagot. Ez a bevonat biztosítja, hogy az alkalmazott erő nagyszámú szemcsés ponton oszlik el, így a felhasználó egyenletes minőségű felületet állíthat elő.

Y-poliészterből készült, nehéz, stabil és szakadásálló hátlappal ellátva

A Klingspor a CS 811 Y ACT csiszolószalagot kifejezetten a rendkívül nagy terheléssel járó feladatokhoz tervezte. Ennek megerősítése érdekében a csiszolószalagot szakadásálló és vízálló poliészterből készült hátlappal látták el. Más szövet hátlapi anyagokkal összehasonlítva ez az anyag lényegesen stabilabb. Tökéletes választás acélból, alumíniumöntvényből és nemesacélból készült munkadarabok csiszolásához. A kötés teljesen szintetikus gyantából készül. A CS 811 Y ACT csiszolószalag a szemcseméretek széles skálájával, rövid és hosszú szalagváltozatban is kapható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.