CS 710 XF Keskeny szalag a Acél, Nemesacél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag XF-pamut
Anyagok
Acél
Nemesacél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás

Klingspor CS 710 XF: Gépi csiszolás magasszínvonalon

A Klingspor CS 710 XF csiszolószalag minden típusú szalagcsiszológépen való használatra lett tervezve, és kiváló választás a

  • acél,
  • nemesacél, és
  • színesfém megmunkálásához.

A különböző szemcseméretekben kapható csiszolószalag különösen jó választás a fémfeldolgozó iparban a domború vagy homorú alakú alkatrészek csiszolásához vagy anyageltávolításhoz.

Erőteljes csiszolószemcsék a nagy leválasztási sebességért

A CS 710 XF korundból (korund, edzett és temperált) készült szemcsékkel büszkélkedhet, amelyek kemények és szívósak. Ez a szemcse tökéletes választássá teszi a szalagot a különböző fémek megmunkálásához. Ez a csiszolóanyag teljes élettartama alatt tökéletes egyensúlyt tart fenn az anyageltávolítás és az élettartam között. A CS 710 XF csiszolószalagra felhordott méretbevonat szintetikus gyantából áll - csakúgy, mint a Klingspor által gyártott összes többi csiszolóanyag esetében. Ezt az anyagot változatlan tulajdonságai és különösen nagy tapadóereje jellemzi. Emellett biztosítja, hogy a csiszolóanyag rendkívül ellenálló legyen az ütő- vagy oldalirányú terhelésekkel szemben.

Rugalmas és szakadásbiztos a pamut hátlapnak köszönhetően

A Klingspor által gyártott CS 710 XF csiszolószalag alapja az XF pamutból készült szövet hátlap, amely rendkívül rugalmassá és szakadásbiztossá teszi a szalagot. Ezek a tulajdonságok ezt a hátlapot robusztusabbá teszik, mint a papír hátlapot, és lehetővé teszik, hogy még a legkimerítőbb terheléseknek is ellenálljon. A zárt bevonat biztosítja a magas leválasztási arányt, tiszta és egyenletesen megmunkált felületekkel kombinálva. Ezek a tulajdonságok a CS 710 XF csiszolószalagot egyaránt alkalmassá teszik arra, hogy a barkácsolók által használt kézi szalagcsiszoló alapfelszereléseként szolgáljon, valamint a fémfeldolgozás vagy a fémépítés területén történő professzionális használatra.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.