CS 710 XF Vászon csiszolószalagok a Acél, Nemesacél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag XF-pamut
Anyagok
Acél
Nemesacél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás

Klingspor CS 710 XF - formázott fém alkatrészek gépi csiszolásához

A CS 710 XF csiszolószalag nemesített korund szemcsével készült és kiváló választás az alábbi anyagokból készült ívelt felületekhez megmunkálásához: - színesfém, - acélból és §- nemesacél.

A szakadásálló, de nagyon rugalmas XF-pamut hátlapnak köszönhetően szalagcsiszolási munkáknál hatékonyan használható a kereskedelemben és az iparban. Rugalmassága miatt ez a csiszolószalag ideális választás a kihívást jelentő csiszolási feladatok esetében.

Nemesített korund szemcsével a magas anyageltávolítási arányért

A CS 710 XF csiszolószalag nemesített korund szemcsével készül, melyet zárt szórásmóddal visznek fel a hordozóra, így a termék magas eltávolítási sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Az korund rendkívül jó szemcse kemény anyagok megmunkálásához, mivel megakadályozza a csiszolóanyag eltömődését vagy elkenődését. A CS 710 XF csiszolószalaghoz választott, műgyantából készült bevonat biztonságosan rögzíti a szemcséket. A természetes gyantákkal ellentétben a műgyantából készült bevonat sokkal jobb szilárdsággal és tapadóerővel bír. A Klingspor a gyártás során milliméteres pontosságú lézeres mérésekkel folyamatosan ellenőrzi a fedőragasztó régteg felhordását.

Strapabíró pamut hátlap a kihívást jelentő csiszoláshoz

A Klingspor CS 710 XF csiszolószalag hordozója egy XF-pamutból készült strapabíró hátlap. Az XF-pamut lényegesen tartósabb, mint a hagyományos vászon hátlapok, miközben maximálisan rugalmas is. Mivel rendkívül rugalmas és szakadásálló, a szalag olyan feladadatok esetében is jól alkalmazható, amelyek különösen magas követelményeket támasztanak a csiszolóanyaggal szemben. Ilyen lehet például a profilcsiszolás, vagy az ipari ágazatban az íves vagy formázott fémalkatrészek megmunkálása. A csiszolószalag széles szemcseméret választékban kapható, így egyaránt alkalmas a professzionális felhasználók és a barkácsolók számára.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.