CS 451 X Csiszolóhüvelyek a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Nemesacél

Klingspor CS 451 X csiszolóhüvely - hosszú élettartam és hűvös csiszolás

A Klingspor CS 451 X csiszolóhüvelyt hosszú élettartam jellemzi és hűvös csiszolást biztosít. Nemesacél és alumínium csiszolásához tervezték, és számos előnyt kínál:

  • Stabil vászon
  • Magas fokú agresszivitás
  • Hűsítő multi-kötés
  • Kiváló pontosság

A Klingspor CS 451 X csiszolóhüvellyel az hegesztési varratok és élek kivételesen könnyen csiszolhatók.

A CS 451 X csiszolóhüvely - agresszív csiszolási teljesítmény és kivételes pontosság

A CS 451 X csiszolóhüvely X-pamutból készült, szakítószilárdsága kiváló. Rendkívüli stabilitását a megerősített vászon hátoldal biztosítja. A csiszolóanyag zirkonkorund szemcsével készült, zárt szórási móddal felhordott és műgyantával kötött. A csiszolószemcse kemény, szívós és önéleződődő. Kopásállósága kivételesen magas, élettartama hosszú. A csiszolás során egyenletes minőségű felületet eredményez.

CS 451 X csiszolóhüvely a maximális pontosságot igénylő alkalmazásokhoz

A CS 451 X csiszolóhüvelyt a precizitást igénylő munkákhoz tervezték, többek között egyenescsiszolóra. A hengeres formájú csiszlóhüvelyt a GK 555 gumitestre kell felszerelni.

CS 451 X csiszolóhüvely multi-kötéssel a hideg csiszoláshoz

A CS 451 X csiszolóhüvelyre egy adalékanyag réteg, úgynevezett multi-kötés kerül, amely különleges tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális nemesacél csiszolásához. A multi-kötés megakadályozza az anyagok tapadását és a szemcsék üvegesedését, így kiküszöböli a súrlódás okozta hőfejlődést. Ez biztosítja a hűvös csiszolást és a csiszolás során lényegesen nagyobb anyagleválasztási arányt. A hűvös csiszolás miatt a munkadarabon nem keletkezik hő okozta elszíneződés.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.