CS 420 Y Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Korlátgyártás

Klingspor CS 420 Y csiszolószalag - hosszú élettartamú csiszolószalag acélhoz és nemesacélhoz

A CS 420 Y Noppex csiszolóvászon hosszú élettartamú csiszolószalagként állandó felületi minőséget és egyenletes csiszolási eredményt biztosít, és minőségromlás nélkül a hátlapig kopik. A vászonhordozóval ellátott csiszolószalagok hosszú és rövid szalagként kaphatók, és kifejezetten a következő anyagok megmunkálásához készültek:

  • acél és
  • nemesacél .

Az korund szemcsék Noppex-szerkezete biztosítja a csiszolószalagok egyenletes kopását és a teljes élettartam alatt elérhető egyenletes felületi struktúrát. Száraz és nedves csiszoláshoz egyaránt alkalmas.

Csiszolószalag acélhoz, általásos használatra, számos szakmához

A CS 420 Y csiszolószalagot kifejezetten acél és nemesacél megmunkálására tervezték. Csövek, rudak és zártszelvények felületcsiszolásához használják, sík- és élcsiszológépeken, valamint centerless csőcsiszológépeken alkalmazható. A csiszolószalagok hosszú vagy rövid szalagként, különböző szemcseméretekben kaphatók, így az acél és nemesacél minden felületcsiszolási folyamatához használhatók. Kifejezetten fémmegmunkáláshoz tervezték, így tökéletes választás a rudakkal, csövekkel és zártszelvényekkel dolgozó gyártó és feldolgozó vállalatok számára. Ide tartoznak a csőcsiszoló műhelyek, a korlátépítő, a fémbútorgyártó vagy a tartály- és üzemépítő vállalkozások.

Klingspor CS 420 Y csiszolószalag: Hosszú élettartamú csiszolószalag az egyenletes csiszolási eredményekért

A vízálló Noppex szerkezetnek köszönhetően ez a szalag hosszú élettartamú, magas és közepes nyomás mellett is képes egyenletesen kiváló csiszolási eredményt elérni. A csiszolószalag a csiszolószemcsék teljes elhasználódásáig ugyanolyan mértékű anyageltávolítást biztosít. Az Y-poliészter szövet hátlap és a szemcsék tartós, műgyanta kötése hosszú élettartamot garantál. A CS 420 Y csiszolószalag vízálló, így nedves és száraz csiszolásra egyaránt alkalmas.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.