CS 416 Y Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Műanyag
Színesfémek
Felhasználási területek
Fal és homlokzat építése
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Öntödék

Klingspor CS 416 Y csiszolószalag - megbízható és tartós a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A CS 416 Y csiszolószalag tartósságával kitűnik a többi közül, és ideálisan alkalmas a legkülönfélébb anyagok csiszolására. Vászon hátlappal ellátva, magas fokú agresszivitása jellemzi. A Klingspor csiszolószalag ellenáll a nedvességnek.

CS 416 Y csiszolószalag félig nyílt bevonattal

Az Y-poliészterből készült vászon hátlapnak köszönhetően a CS 416 Y csiszolószalag páratlan szakítószilárdsággal rendelkezik. A csiszolóanyaghoz használt kötés műgyantából készült. A termékhez használt csiszolóanyag cirkónium-dioxid korund félig nyílt bevonattal. Ez az anyag önéleződődő, és kivételesen magas szintű agresszivitást és csiszolási teljesítményt biztosít a felhasználó számára. A szemcsék félig nyílt bevonata csökkenti az eltömődést is. A vízzel szemben ellenálló csiszolószalag kiváló választás nedves csiszolási alkalmazásokhoz is.

CS 416 Y csiszolószalag nemesacél, műanyag és más anyagtípusok csiszolásához

  • rozsdamentes acél,
  • acél,
  • színesfém,
  • műanyag és
  • bőr csiszolásához használható.

A CS 416 Y csiszolószalag sokoldalú és egyszerű felhasználása

A CS 416 Y csiszolószalag félig nyílt cirkónium-dioxid bevonattal rendelkezik, és durva csiszoláshoz, élmegmunkáláshoz és sorjamentesítéshez, valamint felületi csiszoláshoz használható. Agresszivitása és félig nyílt bevonata olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek kiemelkedő hatékonyságot és kiváló élettartamot biztosítanak. Tökéletesen illeszkedik a felületcsiszoló gépekhez, széles szalagú gépekhez, állványos csiszológépekhez és centerless csiszológépekhez. Mivel ez a kék csiszolóanyag különösen alkalmas sílécek csiszolására, síléccsiszológépre is felszerelhető. Bármelyik géppel is kombináljuk, az Y-poliészter szövethátlappal ellátott csiszolószalag kiemelkedik kivételes szakítószilárdságával. A Klingspor a csiszolószövetet különböző szemcseméretekben, valamint széles szalag, rövid szalag és hosszú szalag változatban kínálja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.