CS 412 Y Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Nemesacél
Acél
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés

CS 412 Y csiszolószalag - a legkülönfélébb felhasználási módokhoz

A Klingspor CS 412 Y** csiszolószalagja egy prémium univerzális termék, amely a legkülönfélébb fémek csiszolására alkalmas. Különböző egyedi előnyei közé tartozik

  • az univerzális felhasználásra való alkalmassága,
  • a hordozóanyagként használt szakadásálló poliészter és
  • a vízzel szembeni ellenállósága.

Ez a csiszolószalag különböző csiszológépekkel kombinálható, és rendkívüli hatékonyság jellemzi.

CS 412 Y csiszolószalag - kiváló minőségű termék a páratlan csiszolási teljesítményért

A CS 412 Y csiszolószalag kivételesen magas minőségű, Y-poliészterből készült szövethátlappal rendelkezik, amely kiváló szakadásállóságot biztosít, így hosszú élettartamot biztosít. A termékhez használt csiszolóanyag zártan bevont korund, teljesen szintetikus kötéssel. a korundot a keménység és a szívósság kombinációja jellemzi, amely kiváló csiszolási teljesítményt biztosít. Fémek megmunkálásakor a zárt bevonat felel a magas leválasztási arányért és az egyenletesen jó felületi minőségért. A csiszolóanyag zárt bevonata azt is biztosítja, hogy a csiszolási folyamatot a lehető legtöbb szemcsés ponttal fejezzük be. A szakadásálló poliészternek köszönhetően vízálló, ez a csiszolószalag ideális nedves és száraz csiszoláshoz egyaránt.

CS 412 Y csiszolószalag - a nagy teljesítményű univerzális termék a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz

A CS 412 Y csiszolószalagot durva csiszoláshoz, valamint felületek és élek közbenső és végső csiszolásához ajánljuk. A Klingspor kifejezetten a fémmegmunkáláshoz fejlesztette ki. Ez a prémium csiszolószalag kombinálható állványos csiszológépekkel, felületcsiszológépekkel és centerless csiszológépekkel.

CS 412 Y csiszolószalag - a hatékony csiszolási teljesítményért számos anyagon

A CS 412 Y csiszolószalag elsősorban fémek megmunkálására készült. Alkalmas - rozsdamentes acél, - acél és - színesfémek megmunkálására.

Egyedi tulajdonságai és agresszív csiszolóteljesítménye lehetővé teszi, hogy ez a csiszolószalag ugyanolyan jól teljesítsen a fa megmunkálásakor is. Minden anyag esetében kiváló hatékonyságot biztosít.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.