CS 411 Y Széles vászon csiszolószalagok a Acél, Nemesacél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Acél
Nemesacél
Általános fém
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor CS 411 Y csiszolószalag - a stabil, széles szalag kifejezetten acélhoz és nemesacélhoz

Ez a termék egy nagy teljesítményű csiszolószalag, amelyet a Klingspor kifejezetten magas agresszivitás és kivételes csiszolási teljesítmény érdekében fejlesztett ki. A CS 411 Y különösen jó választás nemesacélhoz, valamint acélhoz és öntvényhez. A szalag kiemelkedő rugalmasságát szakadásálló poliészter hátlapjának köszönheti. A CS 411 Y széles szalag előnyei a következők:

  • Ultra tartós anyag
  • Tökéletes a nagy leválasztási sebességhez
  • A hátlap, a kötés és a szemcsék optimális keveréke a páratlan élettartam érdekében

A CS 411 Y széles szalag felépítése

A CS 411 Y csiszolószalagot úgy tervezték, hogy rendkívüli igénybevétel mellett is jól teljesítsen. A hátlap anyaga Y-poliészterből készült szövetből áll. Ez ellenáll a nedvességnek. Az alkalmazott kötőanyag szintetikus gyanta. A speciális cirkónium-dioxid korund szemcséket zárt bevonattal alkalmazzák. Ez a kombináció lehetővé teszi az agresszív csiszolást nagy sebességgel, miközben hosszú élettartamot biztosít.

A cirkónium-dioxid-oxid csiszolóanyag különleges szerkezete

A cirkónium-dioxidot mikroszkóp alatt vizsgálva különösen éles élű pontokból álló szerkezetet mutat. A csiszolás során ezek az élek nem egyszerűen lecsiszolódnak. Ehelyett a csiszolás után az élek megtörnek és újra élesednek. Ez biztosítja az önéleződő hatást. Ez a tulajdonság biztosítja az egyenletes csiszolati képet még a kemény anyagokon is. A szalag illesztés formája 4 G , azaz meghatározott szögben ferdén vágott és a tompaillesztés alá ragasztott szövetszalaggal alátámasztott darab. Ez a kialakítás tiszta felületet tesz lehetővé, így a CS 411 Y kiváló választás szalagcsiszoláshoz is. A széles szalag CS 411 Y az összes szabványos ipari méretben kapható - mind hosszában, mind szélességében. Egyeztetés után egyedi méreteket is tudunk szállítani, hogy bármilyen géphez illeszkedjen.

A CS 411 Y alkalmazási területei

A CS 411 Y a keményfémek durva csiszolásához, valamint a sorjamentesítéshez is a legmegfelelőbb szerszám. A CS 411 Y csiszolóanyag a fémmegmunkáló iparban, különösen a repülőgépgyártásban, valamint a repülőgép- és autóiparban, a csővezeték- és korlátépítésben, valamint a készülék- és tartálygyártásban általánosan elterjedt csiszolóeszköz. A CS 411 Y csiszolószalag a közepestől az extra durva szemcseméretig számos szemcseméretben kapható.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.