CS 411 X Vászon csiszolószalagok a Nemesacél, Acél, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Nemesacél
Acél
Általános fém
Felhasználási területek
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 411 X csiszolószalag - a tökéletes csiszolóanyag rozsdamentes acélhoz és más fémekhez

A CS 411 X** csiszolószalag a fémmegmunkálás széleskörű alkalmazásaihoz használható. A különböző szélességekben és hosszúságokban kapható termék szalagcsiszoló gépeken, állványos csiszológépeken és hosszú szalagcsiszoló gépeken használható. A CS 411 X típusú csiszolószalagok alkalmasak a

  • rozsdamentes acél és
  • acél

Az egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak a fémépítésben, a gépjárműiparban és sok más területen végzett sokféle feladathoz.

CS 411 X csiszolószalag - erőteljes és tartós

A Klingspor CS 411 X sorozat csiszolószalagjai stabil és tartós műgyanta kötéssel rendelkeznek, amely kivételes szemcsemegtapadást biztosít. A Klingspor a kipróbált és bevált cirkónium-dioxid korund szemcséket zárt bevonattal alkalmazza a magas és tartós leválasztási teljesítmény biztosítása érdekében. Az anyag rendkívül tartósnak bizonyul, magas hőmérsékleten is ellenáll. Tartós tulajdonságai miatt a Klingspor e prémium termékét kivételesen lassan kopóvá is teszi. A stabil X-szerkezetű, szakadásálló pamut hátlap a cirkónium-dioxiddal kombinált korunddal erős alapot teremt a csiszolószalag CS 411 X számára. A hátlap hosszú élettartamot biztosít, és a csiszolószalagokat rendkívül megbízható és hosszú élettartamú szerszámokká teszi az erősen ívelt rozsdamentes acél felületeken végzett csiszolási munkák során, míg a kék csiszolóanyag agresszív durva csiszolási teljesítményt nyújt.

Csiszolószalagok a legkülönfélébb felhasználási esetekhez

A rendelkezésre álló szemcseméretek széles választékának köszönhetően a felhasználók választhatják, hogy a Klingspor CS 411 X csiszolószalagok kék csiszolóanyagát agresszív durva csiszoláshoz vagy kevésbé agresszív csiszoláshoz használják a felületek végső felületkezelésénél. A Klingspor a CS 411 X csiszolószalagot a szemcseméretek széles választékában teszi elérhetővé. A szemcseméretek e kimerítő választéka alkalmassá teszi mind a durva élcsiszolásra, mind a rozsdamentes acélból készült felületek végső megmunkálására.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.