CS 410 X Vászon csiszolószalagok a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Nemesacél
Színesfémek
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 410 X csiszolószalag - speciális csiszolószalag minden nemesacélból készült felülethez

A Klingspor CS 410 X csiszolószalagját elsősorban nemesacél felületek hideg csiszolására tervezték. A nemesacél megmunkálásakor figyelembe kell venni az anyagra jellemző tulajdonságokat. Az első osztályú csiszolási eredmény eléréséhez az anyaghoz megfelelő szemceméretet kell választani. Általános szabály, hogy az anyag korrózióállósága a felületi finomsággal együtt nő. A CS 410 X csiszolószalag főbb műszaki jellemzői:

  • Műgyanta kötés
  • Szintetikus korund szemcse
  • Zárt szórási mód
  • Szakadásálló pamut hordozó

A multikötés előnyei

A Klingspor CS 410 X csiszolószalag multikötéssel készül. A multikötés egy olyan kiegészítő bevonat, amelyet a csiszolószalag fedőragasztó rétegére a gyártás külön lépéseként visznek fel. Más hűtőközegekhez hasonlóan ez a bevonat is minimálisra csökkenti a súrlódási hőt. Ez megakadályozza, hogy az anyag a szemcséhez tapadjon, így elkerülve az üvegesedést. A multikötés meghosszabbítja a csiszolószemcse élettartamát és növeli a csiszolási sebességet, miközben jelentősen csökkenti a munkadarab hő okozta elszíneződését.

A Klingspor CS 410 X csiszolószalag és alkalmazási lehetőségei

A terméket elsősorban kések gyártásához, tartály- és konténergyártáshoz, valamint korlátépítéshez és vegyipari készülékgyártáshoz használják. A nagykonyhák gyártói és a fémfeldolgozó ipar más vállalatai is profitálnak ennek a csiszolószalagnak a kiváló tulajdonságaiból. A CS 410 X csiszolószalag kisméretű csiszolómopokban csiszolólapként használható nemesacél megmunkálásához.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.