CS 409 Y Széles vászon csiszolószalagok a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor CS 409 Y csiszolószalag - a tökéletes széles szalag nemesacél megmunkálásához

A Klingspor CS 409 Y csiszolószalagot agresszív csiszolási teljesítmény jellemzi, amely az önéleződődő szemcséknek és a kiegészítő multi-kötőanyagnak köszönhető. Ez a fajta struktúra megakadályozza az elszíneződést a rozsdamentes anyagok megmunkálásánál, így kifogástalan minőségű eredményt biztosít. A multi-kötés csökkenti az eltömődést akkor is, amikor a szalagot puha, kenődő anyagok csiszolásához használják. Ezért ez a széles szalag ideális

  • nemesacél,
  • alumínium
  • és alumíniumötvözetek csiszolásához.

Zárt szórású zirkonkorund szemcsék, szakadásálló hordozón

§A Klingspor CS 409 Y önéleződődő zikonkorund szemcsékkel biztosítja a nagy eltávolítási sebességet és a hosszú élettartamot. Ez az ék alakú szemcse egyszerre kemény és rendkívül szívós. Mivel szintetikusan készült, egységes kristályszerkezettel rendelkezik. A CS 409 Y széles szalagra a zirkonkorund szemcséket zárt szórási móddal viszik fel a hordozóra, így a felületet szinte teljesen beborítja a szemcse. A vállalat a zirkonkorund szemcsék hordozójaként nehéz és szakadásálló poliésztert használ. Ez az anyag különösen alkalmas anyagleválasztó csiszolásra, és a fémfeldolgozás során a legnagyobb terhelésnek is ellenáll.

Hőmérséklet csökkentő multi-kötés

A hűvös csiszolást az ehhez a termékhez használt multi-kötés biztosítja. Ezt a fajta bevonatot a gyártási folyamat végén adják hozzá a csiszolószalagra felhordott adalékanyag réteggel. A hordozóra felvitt bevonat csökkenti a hőmérsékletet a szemcsék hegyénél, így megakadályozza, hogy az csiszolandó anyag a szalaghoz tapadjon. A multi-kötés növeli a csiszolószalag eltávolítási sebességét és élettartamát is, mivel minimalizálja a súrlódási hőt és megakadályozza a csiszolószalag idő előtti eltömődését. Ha a terméket nemesacél csiszolásához használják, a bevonat megakadályozza a hő okozta elszíneződést. Ezeket az elszíneződéseket a multi-kötéssel teljesen meg lehet akadályozni. Széles körben használják a roszdamentes acélok megmunkálására tervezett szalagoknál, mivel ez az adalékanyag réteg akadályozza meg, hogy az alumínium, a réz, a sárgaréz vagy más puha, kenődő fémek, csiszolás közben a szalagra tapadjanak, ezáltal csökkentve a korai eltömődést.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.