CS 409 Y Vászon csiszolószalagok a Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Színesfémek
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 409 Y csiszolószalag - tökéletes megoldás nemesacél megmunkálásához.

A csiszolószalag számos előnye között szerepel a szövet hátlap. Y-poliészter kivételes stabilitásának köszönhetően még a legkeményebb körülmények között is biztonságos munkavégzést biztosít. Ezek a tulajdonságok teszik ezt az Y-poliészter hátlappal ellátott csiszolószalagot ideális eszközzé a

  • centrális csiszológépeken és
  • szélesszalag gépeken való használatra.

Ez a csiszolóanyag kivételes teljesítményt mutat rozsdamentes acél közbenső és végső csiszolásához. A CX 409 Y** csiszolószalag kiváló választás acél és színesfém megmunkálásához is.

Kiváló minőségű szemcsékkel és többrétegű bevonattal, amely garantálja a hidegebb csiszolást

A nagy sebességű csiszolás és a nagy anyagleválasztási sebesség gyorsan rendkívül magas hőmérsékletet generál. Ezért a zöld multikötés a hidegebb csiszolási tulajdonságaival megfelelő az elszineződés megelőzésében és a korrózióvédelem fenntartásában, amikor a terméket rozsdamentes acélból készült felületek megmunkálásához használják. A Klingspor CS 409 Y csiszolószalag cirkónium-dioxid korund csiszolószemcséket használ. Ez az anyag egy szintetikusan előállított szemcse, amely önéleződő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt a szemcsetípust kivételesen agresszív csiszolási teljesítmény jellemzi. Az ehhez a termékhez használt multikötés olyan szinten tartja a használat során keletkező hőmérsékletet, amely nem okoz elszineződést az anyagban. Ami még jobb, a teljesen szintetikus gyantából készült prémium kötés és a zárt bevonat hosszú élettartamot biztosít.

CS 409 Y csiszolószalag - a legkülönfélébb fémmegmunkálási alkalmazásokhoz

A rendelkezésre álló szemcseméretek széles választéka, valamint a termék rövid, hosszú és széles szalagként való rendelkezésre állása a CS 409 Y csiszolószalagot sokoldalú eszközzé teszi a legkülönfélébb területeken. Stabilitása és kiemelkedő megbízhatósága különösen hasznos eszközzé teszi az acél- és nemesacél-feldolgozó iparban, a nemesacél szervizközpontokban és a fémfelületek kezelésében. Az alumíniumból és alumíniumötvözetből készült anyagok megmunkálásakor a csiszolószalag a multi kötőanyagnak köszönhetően rendkívül alacsony eltömődési hajlamot mutat.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.