CS 341 X Széles vászon csiszolószalagok a Általános fém, Nemesacél, Acél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 341 X csiszolószalag - a stabil, széles szalag kifejezetten színesfémekhez, acélhoz és rozsdamentes acélhoz

A Klingspor CS 341 X csiszolószalagjai ideálisak kés csiszoláshoz. A CS 341 X széles szalaghoz használt hátlap vízálló csiszolóvászon, amely szakadásálló pamut hátlappal van ellátva. Ezek a tulajdonságok teszik ezt a csiszolószalagot ideálissá acél és rozsdamentes acél, valamint NF fémek, azaz vasat nem tartalmazó színesfémek nedves csiszolásához. Ezenkívül különösen jó választás centrálatlan és felületcsiszoláshoz, valamint kés csiszoláshoz. A CS 341 X csiszolószalag többféle változatban kapható:

    1. alak (ferdén vágott és átfedéssel összeillesztett illesztés)
    1. alak (ferdén vágott és átfedéssel összeillesztett illesztés - a szemcsés pontok a tompa illesztésnél le vannak csiszolva)
    1. alak G (cikkcakkos mintázatú tompa illesztés, alul ragasztott szöveterősítésű fóliával alátámasztva)
    1. alak (ferdén vágott és alul ragasztott szöveterősítésű fóliával alátámasztva)

Szemcsék, alátámasztás és ragasztás: úgy tervezték, hogy rendkívül nagy terheléseknek is ellenálljon

A csiszolószalag korund szemcsékkel van ellátva. Ez biztosítja, hogy a munkadarab egyenletes felületet kapjon. A CS 341 X csiszolószalag hátlapja X-pamutból készült vászon hátlap, amely szintetikus gyantán alapuló szemcsekötéssel rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik a szalagot rendkívül szakadásállóvá és tökéletesen alkalmassá a nagy sebességgel végzett csiszolási folyamatokhoz. A CS 341 X csiszolószalagot kifejezetten acél és más fémek megmunkálásához tervezték, és korund szemcsék, műgyanta kötés és X-pamut hátlap kombinációját kapta. Ez a nedvességgel és nedvességgel szemben ellenálló szalag nedves csiszoláshoz is kitűnő választás.

Alkalmazási területek: Fémmegmunkáló ipar

A hosszú élettartamot és zárt szemcseméretű bevonatot nyújtó súrlódó szalagokat általában a fémmegmunkálásban és a rozsdamentes acél megmunkálásában használják. Ezért a CS 341 X széles szalagot gyakran választják a készülék- és tartálygyártásban, a repülőgépiparban, valamint a csővezeték- és csőépítésben. A CS 341 X csiszolószalag az extra durvától a finomig számos szemcseméretben kapható. Az ügyfelek az iparágban szokásos összes szabványos méret közül választhatnak - mind szélesség, mind hossz tekintetében. Igény esetén és velünk való egyeztetés után egyedi méreteket is tudunk szállítani.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.