CS 341 X Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Nemesacél, Acél, Színesfémek

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Acél
Színesfémek
Felhasználási területek
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

csiszolószalag - biztonságos és tartós a szakadásálló pamut hordozónak köszönhetően

A kereskedelmi felületkezelésben a tartós és nagy teljesítményű anyagok elengedhetetlenek a hatékony munkavégzéshez. A prémium minőségű anyagok kiváló javítási vagy hobbi csiszoláshoz is hasznosak. A CS 341 X csiszolószalag szakadásálló hordozóval rendelkezik, amely a legszigorúbb követelményeknek felel meg. Ideális a

  • nemesacél,
  • acél,
  • színesfémek megmunkálására.

A CS 341 X csiszolószalag a magas minősége mellett széleskörűen alkalmazható. Használják például kerek és négyszögletes csövek, konténerek és tartályok gyártása során, korlátok gyártása során és konténergyártásban vagy nemesacél felületek kezelésénél.

CS 341 X csiszolószalag - Tökéletes megoldás centerless csiszoláshoz -

§A CS 341 X csiszolószalag robusztus szerkezetének és a zárt szórásmódú szemcsebevonatnak köszönhetően alklamas centerless csiszoláshoz, ahol nagy pontosságra van szükség. A termék számos szemcseméretben kapható, így egyaránt alkalmas durva, középső és végső csiszolásra.

A CS 341 X csiszolószalag vízálló csiszolóvászonnal

A szakadásálló pamut hordozó tökéletes a nedves csiszoláshoz. A felületek és élek nedves és száraz csiszolása mellett számos más alkalmazáshoz is használható. Tökéletesen illeszkedik a centerless és szélesszalagos csiszolókhoz, a csiszolószalagot emellett a lamellás csiszolókerekek lamelláihoz is használják, mely alkalmas a nedves csiszolási munkákhoz. A csiszolószalag sokoldalú képességei síkcsiszoló gépeken, automata csiszológépeken és kézi gépeken használva is megmutatkoznak.

Prémium kötés és zárt szórásmódú szemcsék a kifogástalan csiszolási eredményekért

A csiszolószalag minőségét a szakadásálló csiszolóvászon és a szemcsék kötésének szilárdsága határozza meg. Minél erősebb a szemcsék tapadása, annál hosszabb az anyag élettartama. A CS 341 X csiszolószalag szemcsé korundból készülnek. A Klingspor műgyantát használ a szemcsék rögzítéséhez, mivel ez kivételes megbízhatóságot biztosít. A CS 341 X csiszolószalag keskeny és széles szalagváltozatban is kapható, így számos, különböző géppel használható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.