CS 336 Y Széles vászon csiszolószalagok a Fa, Ásványanyagok, Fa munkadarab

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód félig nyílt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Fa
Ásványanyagok
Fa munkadarab

Fafelületek kalibrálásához és finom csiszolásához - a Klingspor CS 336 Y széles szalag

§A Klingspor kifejlesztette a CS 336 Y széles szalagot kifejezetten kalibrálás és finom csiszolás céljára
- fafelületek, - fa - és ásványi alapú anyagok esetében.

A szalag többféle méretben és szemcseméretben kapható.

A CS 336 Y szakadásálló poliészter félig nyílt szemcsés bevonattal

A Klingspor a CS 336 Y széles szalagot szilícium-karbiddal szemcsével látja el a szakadásálló poliészter hátlapot, amely lényegesen erősebb, mint a papír hátlap. Ez a nagyobb terhelésnek is ellenállni képes csiszolószalag jó választás az olyan kemény munkákhoz, mint például az anyagleválasztó csiszolás. A csiszolószemcséket félig nyílt bevonattal alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy a poliészter 70-80 százalékát csiszolószemcsék borítják. Az ilyen félig nyílt bevonat azért ideális a magas anyagleválasztási sebességgel járó csiszolási feladatokhoz, mivel a köztük lévő rések lehetővé teszik a por és a törmelék kiáramlását. Végső soron a rések megakadályozzák a csiszolószalag idő előtti eltömődését.

A CS 336 Y széles szalaggal szinte pormentesen csiszolhat fát

A csiszolószemcsék kiváló tapadását a felső bevonat biztosítja. Ez egyben támasztékként is szolgál a csiszolás során a szemcsékre ható oldalirányú erők ellen, így meghosszabbítja a csiszolóanyag élettartamát. A Klingspor által alkalmazott felső bevonat szintetikus gyantából készül, mivel rendkívül stabil és erős tapadóerőt biztosít. A CS 336 Y széles szalag antisztatikus bevonattal is fel van szerelve. Az antisztatikus bevonat úgy jön létre, hogy mind a hordozóréteghez, mind a méretbevonathoz elektromosan vezető anyagokat adnak. Ezek az anyagok megakadályozzák, hogy az elektromossággal feltöltött por túlzott mértékben megtapadjon a fafelületen, a gépen vagy a csiszolószalagon, mivel az elektromos töltést a gépen keresztül elvezetik. Hatékony porelszívó rendszerrel kombinálva ez a széles szalag lehetővé teszi a fa munkadarabok szinte pormentes csiszolását.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.