CS 333 XF Vászon csiszolószalagok a Általános fém, Színesfémek, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag XF-pamut
Anyagok
Általános fém
Színesfémek
Műanyag
Felhasználási területek
Orvostechnológia

CS 333 XF csiszolószalag - agresszív szalag kemény és szívós anyagokhoz

A Klingspor CS 333 XF csiszolószalag rendkívül rugalmas és szakadásálló. A rugalmas pamut hátlap és a strapabíró szilíciumkarbid kombinációja miatt alklamas

  • fém,
  • színesfém, beleértve a sárgaréz, titán és alumínium,
  • műanyag,
  • üveg,
  • bőr,
  • kerámia és más anyagok megmunkálásához.

A Klingspor a szilíciumkarbid szemcséket műgyantával köti az XF pamut hátlaphoz. Robotcsiszolás során a kemény és igényes anyagok megmunkálásához elengedhetetlen a magas hatékonyság és a pontosság. Ez a prémium csiszolóanyag tehát különösen előnyös a csaptelep- és szerelvénygyátás során, a repülőgépgyártás során és az orvostechnikában történő alkalmazásoknál. A barkácsolók számára is hasznos eszköz lehet.

Hosszú élettartamú csiszolószalag agresszív szemcsékkel

A rugalmas pamut hátlap nagyban megkönnyíti a profilozott munkadarabok csiszolását, miközben stabil szerkezete miatt rendkívül szakadásálló. A szilíciumkarbid szemcsék kifogástalan csiszolási eredményt biztosítanak. Stabilitása és rugalmassága miatt a Klingspor CS 333 XF csiszolószalagja kis csiszolószalagként és a nagy csiszológépek széles szalagjaként is kiválóan használható. A temék széles szemcseméret-választékban kapható és olyan professzionális alkalmazásokhoz ajánlott, mint a sárgaréz szerelvények robotcsiszolása. A különböző szalagvégtelenítési formák lehetővé teszik az igényes és törésre hajlamos anyagok, például üveg és kerámia megbízható megmunkálását.

CS 333 XF csiszolószalag zárt szórási móddal a nagy eltávolítási sebességért

A csiszolószalag kiemelkedő eltávolítási sebességét,rugalmasságát és nagy szakítószilárdságát a zárt szórásmódnak és a műgyanta kötésnek köszönheti, amellyel a szemcséket a hordozóhoz rögzítik. A szemcsék még akkor is megbízhatóan tapadnak a hordozóhoz, amikor kemény és igényes anyagokon használják. A pamut hordozójú szalag keskeny és széles szalagként is kapható. Ennek köszönhetően a Klingspor CS 333 XF csiszolószalagja tökéletesen alkalmazható a kézi szalagos illetve keskeny szalagos csiszológépeken vagy állványos szalgcsiszolókon is. A barkácsolók a terméket a bőráruk, nemesacél vagy műanyag precíziós csiszolási alkalmazásaihoz is használják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.