CS 333 X Vászon csiszolószalagok a Üveg, Kő, Műanyag, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Üveg
Műanyag
Általános fém
Felhasználási területek
Műanyag-feldolgozó ipar
Öntödék

Klingspor CS 333 X csiszolószalag - stabil csiszolószalag felületekhez és élekhez

A Klingspor CS 333 X csiszolószalag rendkívül kemény szilícium-karbid szemcséket használ, és kiválóan alkalmas - üveg, - kő, - kerámia, - műanyag, - gumi, - színesfémek és - öntvények (pikkely) megmunkálásához.

Ez a csiszolószalag különösen jó választás sárgaréz szerelvények kontúrjainak csiszolásához, valamint minden színesfémből készült egyenes munkadarabhoz. Rövid és hosszú szalagokként kaphatók, és állványos szalagcsiszológépeken és sikcsiszológépeken, valamint felületcsiszoló gépekkel kombinált használatra tervezték. A termék elsődleges piaci szegmensei az üvegipar, a gumi és műanyag-feldolgozó ipar, valamint az öntödék és a szelep- és szerelvényipar. Ez a sokoldalúság alkalmassá teszi a terméket a professzionális alkalmazások átfogó körére, amelyek a csiszolószalagokkal szemben a szakadásállóság és a stabilitás tekintetében a legkeményebb követelményeket támasztják. A szakemberek mellett a barkácsolók is profitálhatnak a termék kivételes tulajdonságaiból. Ez a csiszolószalag többféle méretben és szemcseméretben kapható.

Klingspor CS 333 X csiszolószalag: rendkívül kemény szilíciumkarbid szemcsékkel készült, ideális mindenféle kemény és nehezen megmunkálható anyag megmunkálásához.

Azok a feladatok, amelyekre tökéletesen alkalmas, többek között az öntött alkatrészekről a vízkőrétegek eltávolítására. A termék kivételesen jól teljesít üvegből, kerámiából és kőből készült felületek és élek száraz csiszolásakor. Ez a csiszolószalag kivételes stabilitását a - zárt bevonattal alkalmazott - szilíciumkarbid szemcséknek és a teljesen szintetikus gyantából készült prémium kötésnek köszönheti.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.