CS 333 JF Vászon csiszolószalagok a Színesfémek, Általános fém, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag JF-pamut
Anyagok
Színesfémek
Általános fém
Műanyag
Felhasználási területek
Fémépítés

CS 333 JF csiszolószalag - az ideális csiszolóanyag színesfémekhez és műanyagokhoz

A Klingspor CS 333 JF csiszolószalagja nagyon rugalmas pamut hátlapjának** köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden élhez és kontúrhoz. A színesfémek és műanyagok csiszolásához egyedülállóan felszerelt termék többek között sárgaréz szerelvények és öntött alkatrészek kézi csiszolásához használható. A Klingspor ezt a kiváló minőségű csiszolószalagot rövid és hosszú szalagok formájában teszi elérhetővé, amelyek átfogó szemcseméret-választékban állnak rendelkezésre

  • hordozható szalagcsiszolókhoz,
  • kéziszerszámos szalagcsiszolókhoz
  • állványos csiszolókhoz.

Figyelemre méltóan rugalmas - a JF-pamutból készült szövethátlap

A CS 333 JF csiszolószalagot a JF-pamutból készült, rendkívül rugalmas hátlap teszi rendkívül hajlékonyvá**, így ideális a nagy profilú munkadarabok megmunkálásához. A Klingspor szilícium-karbidot visz fel erre a szövethátlapra, és a szemcséket teljesen szintetikus gyantával ragasztja össze. A szemcséket zárt bevonattal viszik fel, amely a hordozószalag szinte teljes felületét csiszolószemcsékkel borítja. Ez a zárt bevonat olyan csiszolóanyagokhoz ajánlott, amelyeket fém megmunkálásához használnak, mivel hosszú élettartamot és magas anyagleválasztási arányt biztosít. A nyílt bevonattal ellentétben, amely számos helyet hagy a hordozón, a zárt bevonat jelentősen finomabb felületet eredményez.

Kemény és éles élű - szilíciumkarbidból készült, zárt bevonatú csiszolószemcsékkel

A Klingspor kizárólag szintetikusan előállított szemcséket használ termékeihez, amelyek között - a csiszolószalagok mellett - ívek, csíkok, korongok és számos más típusú csiszolószerszám is megtalálható. Ez a szemcsetípus lényegesen keményebbnek és szívósabbnak bizonyul, mint az olyan természetes szemcsék, mint a csiszolat, a tűzkő és a gránát. A szintetikusan előállított csiszolószemcsék használata garantálja az első osztályú minőséget, amely állandó marad, így ideális a nagy igénybevételnek kitett ipari használatra. A Klingspor a CS 333 JF csiszolószalagot szilíciumkarbidból készült csiszolószemcsével kínálja, amely páratlan keménységével tűnik ki. Kristályos szerkezetével büszkélkedhet, amely különösen éles éleket biztosít számára. Ez a kiváló minőségű csiszolószalag rendkívül hatékony színesfémen és műanyagon.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.