CS 330 X Széles vászon csiszolószalagok a Acél, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC/parafa
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Acél
Nemesacél
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Ideális szaténozáshoz és polírozáshoz is - a Klingspor CS 330 X széles szalag

A Klingspor CS 330 X csiszolószalag csiszolószemei parafába ágyazottak. Ez az extra réteg teszi ezt a különleges szalagot különösen jó választássá a szaténfényezéshez és polírozáshoz. Rendkívül jól teljesít a - acélból és - nemesacélból készült munkadarabokon,

ez a szalag többféle méretben és szemcseméretben kapható.

Csiszolószemcsék és kötés - a Klingspornál mindig szintetikusan gyártott

A Klingspor széles szalag CS 330 X erős X-pamutból készült alátéttel büszkélkedhet. Erre a hátlapra egy parafa ágyat és a csiszolószemcséket helyezzük. Az ehhez a termékhez használt szemcse szilíciumkarbid, amelyet szintetikusan állítanak elő - csakúgy, mint a Klingspor által használt összes többi csiszolószemcsét. Ez biztosítja, hogy a szalag folyamatosan hibátlan minőségű eredményeket produkáljon. Ugyanez igaz a fedőréteg minőségére is, amelyet a Klingspor szintetikus gyantából állít elő, mivel ez az anyag nagy tapadóerővel rendelkezik. Az anyag előállítását lézeres mérésekkel ellenőrzik, így biztosítva, hogy annak vastagsága a teljes csiszolószalagon egyenletes legyen. A gyártás után a csiszolóanyagot hajlítási folyamatnak vetik alá, amely meghatározza és megbontja a fedőréteg geometriáját. E folyamat során a csiszolóanyagot különböző szögben húzzák át egy hajlítótengelyen, ami biztosítja a csiszolóanyag számára a szükséges rugalmasságot. A Klingspor által gyártott csiszolóanyagokat a páratlan minőségük miatt a sorozatgyártásban is elsőrangú választássá tették, ahol a folyamatosan kiváló minőségű csiszolási eredmények elsődleges fontosságúak.

A makulátlan felületkezelésért - kemény és éles élű szilíciumkarbid

A Klingspor a CS 330 X csiszolószalagoknál a szilíciumkarbidra támaszkodik, mivel ez a termék polírozás és acél és nemesacél végső csiszolása során, valamint a legkülönfélébb egyéb célokra történő felhasználás során is kiválóan teljesít. Ez a rendkívül kemény, de nem különösebben szívós, kristályos szerkezetű csiszolószemcse. A szilíciumkarbid éles peremű és törékeny, ezért törésre érzékenyebb, mint más típusú csiszolószemcsék. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ez a csiszolószemcse hasznos mikrokopási hatást eredményezzen, amely biztosítja az új éles pontok folyamatos kialakulását.

Szemcsetartomány:
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.