CS 329 Y KULEX csiszolóvászon a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Csiszolás a Klingspor CS 329 Y széles szalaggal

A Klingspor CS 329 Y széles szalagja a hosszú élettartam és stabilitás, amely ezeket a kiváló tulajdonságokat kivételes csiszolási teljesítménnyel kombinálja. Az Y-poliészterből készült szakadásálló hátlapjának köszönhetően ez a csiszolószalag kiváló választás a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, beleértve a száraz csiszolást is. A lehetséges alkalmazások közé tartozik a

  • acél,
  • rozsdamentes acél,
  • alumínium és
  • egyéb fémek megmunkálása.

Függetlenül attól, hogy ipari fémépítésben, fémfeldolgozó műhelyben vagy otthoni műhelyben használják - a CS 329 Y széles szalag egyszerű és hatékony munkát tesz lehetővé a rozsdamentes acél és más fémek megmunkálásával. A korund-agglomerátum csiszolóteljesítménye alacsony érintkezési nyomás mellett történő száraz csiszolásra lett optimalizálva. További kiemelkedő tulajdonsága a strapabíró poliészterből készült, szakadásálló hátlap. Ez a hátlap még a legnagyobb igénybevételnek is ellenáll.

Szakadásálló hátlap az Y-poliészternek köszönhetően

Az Y-poliészterből készült robusztus szövethátlap rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A hátlaphoz használt poliészterszövet rugalmassága akkor kerül igazán előtérbe, amikor a terméket anyagleválasztó csiszoláshez használják. Ez a Klingspor által gyártott csiszolószalag szélesszalagos gépekre szerelve hosszú időn keresztül egyenletes felületi felületet biztosít. E kiváló teljesítményhez ismét a nagy szemcsesűrűség járul hozzá.

Nagy szemcsesűrűségű agglomerátum

Különös figyelmet kell fordítani ennek a csiszolószalagnak a gömb alakban megkötött nagy szemcsesűrűségére is. A CS 329 Y széles szalag a durvától a finomig terjedő szemcseméretekben kapható. A szalag egyformán kiváló eredményeket produkál, ha nagy felületek vagy durva élek durva csiszolásához és kisebb részletek, például ajtókilincsek vagy korlátok finom csiszolási munkáihoz használják. A CS 329 Y agglomerált szalagként kialakított CS 329 Y sokkal hosszabb élettartamot biztosít, mint a hagyományos csiszolószalagok.

Klingspor minőség a kereskedelem és az ipar számára

A széles szalag garantáltan kiváló, professzionális minőségű eredményeket produkál mind az ipari felhasználás során. A szakadásálló poliészter hátlap és a szemcsék agglomerátumának zárt bevonata hosszú időn keresztül garantálja a fáradságmentes használatot - még száraz csiszolás során is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.