CS 329 Y KULEX csiszolóvászon a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 329 Y csiszolószalag - a szatén fényű csiszolati kép eléréséhez

A Klingspor CS 329 Y csiszolószalagja egyedülálló előnyökkel rendelkezik, különösen az alacsony felületi nyomással végzett csiszolási feladatoknál. Előnyei:

  • a szakadásálló hordozónak köszönhetően kiemelkedő tartósság,
  • hosszú élettartam és
  • szatén fényű csiszolati kép.

Ezt a vászon hordozóval ellátott csiszolószalagot kifejezetten fémek gépi csiszolásához tervezték.

CS 329 Y csiszolószalag - hosszú élettartam és egyenletes felületkezelés

A Klingspor CS 329 Ycsiszolószalag Y-poliészter hordozóval rendelkezik és kiemelkedően tartós. Szakadásálló vászonhordozója lehetővé teszi, hogy a legkeményebb terheléseknek is tökéletes könnyedséggel ellenálljon. Hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik, ezért garantáltan egyenletes felületet eredményez a munkadarabokon, még gyakori és erőteljes használat mellett is. Elsősorban száraz csiszoláshoz és alacsony felületi nyomással történő munkavégzéshez ajánlott, amely mindig kiváló minőségű matt, szatén fényű csiszolati képet eredményez. A termék korund-agglomerátum szemcsékkel készült, amelyeket műgyanta kötés rögzít. Ez a puha korund-agglomerátum kitűnő választás nemesacél felületének csiszolásához és finiseléséhez.

CS 329 Y csiszolószalag - a csiszológépekkel kombinált kiváló minőségű finselés

A Klingspor a CS 329 Y KULEX csiszolószalagot kifejezetten a nemesacél megmunkálásához, korlátépítéshez, csőgyártáshoz, valamint tartály- és konténerépítéshez fejlesztette ki.

  • Szélesszalagos csiszológépen,
  • hosszúszalagos csiszológépen és
  • centreless csőcsiszológépen \alacsony és közepes nyomás mellett is szatén fényű csiszolati kép érhető el.

CS 329 Y csiszolószalag - tökéletes a fémek felületi megmunkálásához

Az Y-poliészterből készült szövethordozó és az agglomerátum lehetővé teszi, hogy ez a termék kiváló csiszolási teljesítményt nyújtson kiváló minőségű kivitelben. Ez a csiszolóanyag csak minimális nyomást igényel, és hatékony anyageltávolítást biztosít felületcsiszoláshoz. A Klingspor KULEX kiválóan használható nemesacél, acél és más fémek csiszolásához. Finiseléshez használva ez a csiszolószalag matt, szaténos felületet kölcsönöz a munkadarabnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.