CS 326 Y KULEX csiszolóvászon a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 326 Y széles szalagok szövet hátlappal a hosszú élettartamért nemesacélon

A CS 326 Y széles szalag egy hosszú élettartamú csiszolószalag, amely kiváló élettartamot biztosít, és agglomerált csiszolószemcséinek köszönhetően ideális a nedves csiszoláshoz. A hihetetlenül robusztus CS 326 Y csiszolószalag korund agglomerátum szemcsékkel rendelkezik, amelyeket Y-poliészter szövetre erősítettek, kötőanyagként szintetikus gyantával. Ezek a tulajdonságok teszik ezt a rendkívül stabil csiszolószalagot acél és nemesacél hengeres és felületcsiszolásához egyaránt jó választássá. Különböző kötéstípusokkal kapható:

    1. forma (átfedéssel összekötött, ferdén vágott tompa kötés)
    1. forma (átfedéssel összekötött, ferdén vágott tompa kötés - a szemcsék a tompa kötésnél le vannak csiszolva, hogy a szalag sima működése biztosított legyen)
    1. forma G (cikkcakkos széllel vágott, alulról ragasztott szöveterősítésű fóliával alátámasztott tompa kötés - teljesen ütésmentes munkavégzést tesz lehetővé)
    1. forma G (alulról ragasztott szöveterősítésű fóliával alátámasztott, ferdén vágott tompa kötés)

A megmunkált munkadarab a korund-agglomerátumból készült szemcséknek köszönhetően extra egyenletes felületet kap. Ettől függetlenül a CS 326 Y csiszolószalag nagy érintkezési nyomással is használható. A termék az Y-poliészterből készült szövetnek és a műgyantával megkötött szemcséknek köszönhetően rendkívül szakadásálló és nagy sebességű munkához is egyaránt jól alkalmazható. nedves csiszoláshoz használva a CS 326 Y biztosan szatén felületet biztosít. a korund-agglomerátum, a műgyanta kötés és az Y-poliészter szövet kombinációjából készült CS 326 Y széles szalagkifejezetten a kemény fémekhez lett kifejlesztve. Ellenáll a nedvességnek.

Alkalmazási terület: fémfeldolgozó ipar

A hosszú élettartamú csiszolószalagok a nemesacél- és fémfeldolgozó iparban gyakran használt általános célú szerszámok. Például a CS 326 Y széles szalagot rutinszerűen alkalmazó iparágakra: a repülőgépipar, a készülék- és tartálygyártás, valamint a nemesacél tekercsek gyártása. A CS 326 Y széles szalag a durvától a finomig terjedő teljes tartományt lefedő szemcseszerkezetek széles választékában kapható. A rendelkezésre álló választék mind a hossz, mind a szélesség tekintetében megfelel az ipari szabványoknak. Igény esetén egyedi méreteket is tudunk biztosítani.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.