CS 326 Y KULEX csiszolóvászon a Nemesacél, Acél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Acél
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 326 Y csiszolóvászon - extrém hosszú élettartamú csiszolóanyag

A hosszú élettartamú csiszolószalag teljesítménye a korund-agglomerátum szemcsének köszönhető. Nedves csiszolási alkalmazásokhoz ajánlott. Ez a csiszolószalag rendkívül alkalmas

  • centerless csiszológépekre,
  • felületcsiszoló gépekre,
  • széles szalagcsiszolókra és
  • huzalcsiszoló gépekre való felszerelés esetén.

Ez a sokoldalúság számos gyakorlati előnyt jelent, mivel a terméket minden szabványos géptípushoz alkalmassá teszi. A CS 326 Y csiszolószalag rövid, hosszú és széles szalagként is kapható. Ennek a csiszolószalagnak a kiváló tulajdonságai a fémfeldolgozó iparban dolgozó felhasználók, valamint a csőgyártók, a nemesacél feldolgozóipar és a huzalipar számára egyaránt előnyösek.

CS 326 Y csiszolószalag - a hibátlan csiszolási eredményekért és a hosszú élettartamért

A KULEX CS 326 Y csiszolószalag elsősorban nemesacél és acél csiszolásához készült. A Klingspor ezt a szalagot számos szemcseméretben kínálja. A szemcsék kötéséhez használt anyag prémium minőségű, teljesen szintetikus gyanta. Ennek a hosszú élettartamú csiszolószalagnak a kiemelkedő jellemzői közé tartozik a páratlan élettartam, a munkaeredmények lenyűgöző állandósága és a szatén felületű csiszolati kép. Ehhez a vízálló csiszolóanyaghoz használt hordozóanyag szakadásálló Y-poliészter.

CS 326 Y csiszolószalag - az optimális megoldás a felületcsiszoláshoz

A Klingspor CS 326 Y csiszolószalagot kifejezetten centerless gépeken történő nedves csiszoláshoz tervezték. Végül a termék száraz csiszoláshoz is jó választás, ha az alkalmazás hosszú élettartamot és egyenletes csiszolási eredményt igényel. Ez a csiszolószalag keményebb korund-agglomerátum szemcsékkel rendelkező terméket képvisel, amelyet közepes vagy magas érintkezési nyomással használnak. A KULEX, csakúgy, mint a Klingspor által gyártott összes többi csiszolószalag, szintetikusan előállított szemcsékkel, kiváló minőségű alátéttel és kötőanyaggal van ellátva, amely tökéletes megbízhatóságot biztosít. Terméktulajdonságai különösen a nemesacél és az acél megmunkálására irányulnak. Páratlan tulajdonságai a mindennapi használat során hibátlan eredményeket eredményeznek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.