CS 325 Y KULEX csiszolóvászon a Nemesacél, Üveg, Kő, Általános fém

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC-agglomerátum
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Nemesacél
Üveg
Általános fém
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 325 Y csiszolószalag - a ragyogó, fényes felületért

A Klingspor CS 325 Y csiszolószalagja Y-poliészterből készült szövethátlappal rendelkezik. Különböző formájú munkadarabok csiszolásakor ez a hosszú élettartamú csiszolószalag fényes csiszolási mintázatot eredményez. A prémium minőségű, hosszú élettartamú csiszolószalag számos anyag megmunkálásához ajánlott, pl.: - acél, - üveg, - kő és - fém csiszolásához.

A CS 325 Y csiszolószalag anyaga az egyenletesen kiváló felületi minőségű csiszolásért

A Klingspor CS 325 Y csiszolószalagja hosszú élettartamú csiszolószalagként számos előnnyel rendelkezik. Hátlapja Y-poliészterből készült. Ugyanakkor a csiszolószalagot átlagon felüli élettartam jellemzi, egyenletes felületi minőséggel. A csiszolószalag kötése: műgyanta. Az alkalmazott csiszolószemcse: szilícium-karbid (SiC) agglomerátum, amelyet rendkívüli keménység jellemez. A CS 325 Y csiszolószalag (KULEX) közepes és magas nyomás mellett is használható. Az Y-poliészter hátlapnak köszönhetően vízálló, így a termék kiváló választás nedves csiszoláshoz. A kifejezetten magas fényű polírozáshoz fejlesztett agglomerált szemcsék fényes felületet eredményeznek. A szilíciumszemcse éles élű és nagyon kemény anyag.

A KULEX fényes és egyenletes felületet eredményez minden típusú anyagon. A SiC-agglomerátum szemcséknek köszönhetően ideális a hengeres és lapos munkadarabok csiszolásához.

CS 325 Y csiszolószalag - ragyogó csiszolási mintázat könnyű kezelhetőséggel.

A Klingspor CS 325 Y csiszolószalag könnyen kezelhető. Ez a gépi alkalmazásnál nemesacél és más anyagok csiszolásánál is megmutatkozik. Használható centerless csőcsiszológépekhez, síkcsiszoló gépekhez és szélesszalagos csiszológépekhez. Az elő- és utócsiszolás során ez a hosszú élettartamú csiszolószalag első osztályú tulajdonságokkal rendelkezik és tiszta, fényes felületet eredményez.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.