CS 322 X Vászon csiszolószalagok a Üveg, Kő

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta parafa
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Üveg

Klingspor CS 322 X csiszolószalag - a robusztus csiszolószalag az üveg megmunkálásához

A Klingspor CS 322 X csiszolószalag garantáltan hibátlan polírozási eredményt biztosít a strapabíró szövet hátlapjának köszönhetően. A szalag kiváló választás - üveg - kő és - kerámia anyagok megmunkálásához.

A csiszolószalag hátlapja parafából és műgyantából készült prémium bevonattal van ellátva. Ez a bevonat lehetővé teszi a termék üveg polírozására való használatát. A bevonat rugalmassága lehetővé teszi, hogy a felhasználó a csiszolóanyagra a használat során enyhe nyomást gyakoroljon. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a csiszolószalag tökéletesen alkalmazkodjon a munkadarab körvonalaihoz - így a polírozási folyamat kivételesen sima és fényes felületet hagy maga után. Ami még jobb, a termék optimális kopási tulajdonságokkal is rendelkezik. A Klingspor CS 322 X csiszolószalag hosszú élettartamával és egyenletes polírozási hatásával magas pontszámot ér el. Kifejezetten az üvegipar követelményeihez tervezték.

Prémium hátlap kiváló szemcsemegtapadással

A üveg polírozásához ideális üveg, a parafaszemcsék a műgyanta komponensek tökéletes keverékének köszönhetően biztonságosan tapadnak a CS 322 X csiszolószalag szakadásálló és rugalmas pamut hátlapjára. A pamut hátlap rendkívül tartós és rugalmas. Vízállósága miatt a Klingspor CS 322 X csiszolószalagja ideális a nedves csiszoláshoz, amely üveg polírozásához szükséges.

A Klingspor CS 322 X csiszolószalagja - tökéletesen illeszkedik számos géphez

A Klingspor CS 322 X csiszolószalagját az ipari gyártásban üveg polírozásához használt élcsiszolókkal és talpas csiszolókkal való munkavégzésre tervezték. Ez a csiszolóanyag többféle méretben gyártható. A CS 322 X** csiszolószalag egyedi méretei kérésre könnyen biztosíthatók.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.