CS 321 X Széles vászon csiszolószalagok a Ásványanyagok, Műanyag, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Ásványanyagok
Műanyag
Nemesacél
Felhasználási területek
Nemesacél-feldolgozóipar
Orvostechnológia

Ideális nedves csiszoláshoz - a Klingspor CS 321 X széles szalag


A Klingspor CS 321 X széles szalag különösen agresszív, és rendkívüli csiszolási teljesítményt nyújt nedves csiszolás során. Kiváló teljesítményt nyújt

  • üveg,
  • kerámia és
  • műanyag nedves csiszolásánál.

A CS 321 X széles szalag nemesacél felületeken ragyogó, fényes felületet tud elérni. Durva és közepes, és finom szemcsemérettel, valamint sokféle méretben kapható.

A Klingspor CS 321 X szalag - a zárt szórású szilíciumkarbidnak köszönhetően magas agresszivitást mutat.

A Klingspor CS 321 X csiszolószalag ásványi alapú anyagokhoz, műanyaghoz és nemesacélhoz szakadásálló pamut hátlappal van ellátva. E tulajdonságai miatt kiváló választás olyan csiszolási munkákhoz is, amelyeknél a szalagok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A kiváló csiszolási eredményt a szilíciumkarbid szemcsék garantálják. Rendkívül kemény és éles élű, a nedves csiszolás során különösen agresszívnek bizonyul. A Klingspor CS 321 X csiszolószemcséit szakadásálló pamut hátlapon zárt bevonattal helyezték el. Ez a szinte a teljes felületet lefedő bevonat hosszú élettartamot biztosít a csiszolószalagnak. Ráadásul a zárt bevonat nagy anyagleválasztási sebességet tesz lehetővé, ami csökkenti a munkadarabok megmunkálásához szükséges időt.

A műgyantából készült felső bevonat - a Klingspor standardja

§A Klingspor csiszolószalagjain alkalmazott felső bevonat mindig műgyantából áll, mivel ez az anyag szilárdan rögzíti a csiszolószemcséket az alátéten, és extra támogatást nyújt a rájuk ható oldalirányú erőkkel szemben. Emellett nagyobb tapadóerővel és szilárdsággal rendelkezik, mint a természetes kötőanyagok, például a ragasztók. A műgyanta tehát hozzájárul a szemcsék tapadásának javításához, ami a csiszolószalag élettartama szempontjából alapvető fontosságú tényező. Ezenfelül a Klingspor a felső kötés vastagságát mindig a csiszolóanyaghoz igazítja. Alkalmazását lézeres mérésekkel ellenőrzik, és súlymérésekkel folyamatosan ellenőrzik. Ez az ellenőrzési folyamat garantálja a receptúrában szereplő előírások betartását.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.