CS 321 X Vászon csiszolószalagok a Üveg, Kő, Ásványanyagok, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Üveg
Ásványanyagok
Műanyag
Felhasználási területek
Nemesacél-feldolgozóipar
Orvostechnológia

CS 321 X csiszolószalag - pamutszövet hátlappal számos különböző alkalmazáshoz

A CS 321 X csiszolószalagot a rendkívül kemény anyagokon való használatra terveztük. Kiváló képességeit az üvegiparban, a kerámia- és porcelángyárakban, a nemesacél szervizközpontokban, valamint az orvostechnikában és a repülőgépgyártásban bizonyította. A CS 321 X csiszolószalag használata ajánlott például

  • műanyagok,
  • üveg,
  • kerámia és porcelán,
  • nemesacél,
  • titán és titánötvözetek,
  • színesfém és
  • gumi esetében.

Finom kidolgozáshoz az ipari csiszolás során

A CS 321 X csiszolószalag X-pamutszövetből készült alátéttel rendelkezik. Ezáltal a termék ideális választás száraz és nedves csiszoláshoz.

CS 321 X csiszolószalag - kemény és agresszív csiszolóanyag a kiváló minőségű befejezéshez nagy leválasztási sebesség mellett

A szakadásálló pamut hátlapjának köszönhetően ez a csiszolószalag tökéletesen alkalmas nagy terheléssel és nagy sebességgel járó munkákhoz. Szilíciumkarbid csiszolóanyagát egy teljesen szintetikus gyanta bevonat rögzíti a hordozóhoz. A Klingspor ezt a csiszolóanyagot rövid és keskeny szalagként, valamint széles szalagú gépekhez is elérhetővé teszi. Ez a széles választék egyaránt kiváló választássá teszi automata csiszológépekhez és speciális üvegcsiszológépekhez, valamint állványos csiszológépekhez és kézi gépekhez.

CS 321 X csiszolószalag - ipari csiszolási alkalmazásokhoz felületek és élek csiszolásához

A CS 321 X** csiszolószalagot zárt bevonat jellemzi. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy ez a termék kiváló eredményeket érjen el élek és felületek csiszolásánál, valamint fémek csiszolásánál. Ez a csiszolóanyag kiváló választás titán és más típusú, nehezen megmunkálható anyagokhoz. Ezekkel a szerszámokkal kőpadlók, ásványi csempék és más típusú, nehezen megmunkálható anyagok megmunkálásához használhatók.

A tökéletes szemcseméretet és szélességet kínálja

A Klingspor CS 321 X csiszolószalag széles szemcseméret-választékban kapható. Az üveg, a kerámia és a porcelán nedves csiszolási eljárást igényel. A száraz csiszolás titán, más keményfémek, fa és gumi esetében alkalmazható. Még kifinomultabb felületet lehet elérni a CS 321 X csiszolószalag és egy csiszolópaszta kombinálásával.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.