CS 320 Y Vászon csiszolószalagok a Üveg, Kő, Ásványanyagok, Műanyag

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Szórásmód zárt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Üveg
Ásványanyagok
Műanyag
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Bútoripar
Fafeldolgozó ipar

Klingspor CS 320 Y csiszolószalag - nagy igénybevételű feladatokhoz

A Klingspor CS 320 Y csiszolószalag kiváló választás a nagyon nagy igénybevételű feladatokhoz. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható, és számos előnye van:

  • Rendkívül szakadásálló poliészter hordozó
  • Nedves és száraz csiszolásra alkalmas
  • Éles és rendkívül kemény szilíciumkarbid csiszolószemcsék
  • Kiváló választás műanyag és üveg csiszolásához
  • Kő és más ásványi anyagok hatékony csiszolása

Gépi csiszoláshoz tervezték.

CS 320 Y - a Klingspor erős és tartós csiszolószalagja

A CS 320 Y csiszolószalag hordozója egy rendkívüli szakítószilárdságú Y-poliészter szövet, ezért a legkeményebb terhelésekkel is megbirkózik. Mivel vízálló, a csiszolószalag egyaránt alkalmas száraz és nedves csiszolási alkalmazásokhoz. A szilíciumkarbid csiszolószemcsék nagyon keményekl és élesek. A csiszolóanyag műgyanta kötéssel készült. A zárt szórásmóddal felvitt csiszolószemcsék rendkívül precíz és hatékony csiszolást biztosítanak. A CS 320 Y csiszolószalag kiváló választás a kalibrációs csiszoláshoz. Használható élek és felületek köztes - és finomcsiszolásához. Üvegcsiszológépekkel, széles szalagos csiszológépekkel, élcsiszolókkal és állványos csiszolókkal kombinálva ez a csiszolószalag nedves és száraz csiszolásra is alkalmas.

CS 320 Y csiszolószalag - különböző anyagokhoz

Nedves csiszoláshoz használva kiválóan alkalmas - üvegből, - műanyagból, - kerámiából, - porcelánból és - kőből készült élek és felületek megmunkálására. A csiszolószalagot ásványi kötésű táblák száraz csiszolásához is használják. A rendkívül kemény és éles csiszolószemcséknek köszönhetően a nagyon kemény és nehezen megmunkálható anyagok is hatékonyan és precízen csiszolhatók ezzel a nagy teljesítményű csiszolószalaggal.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.