CS 311 Y ACT Széles vászon csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Fafeldolgozó ipar

A Klingspor CS 311 Y ACT széles szalag - ideális puha fa csiszolásához

A Klingspor CS 311 Y ACT széles szalagját puha fák csiszolásához tervezték. Tulajdonságai:

  • Nyílt szórási mód
  • Minimális eltömődés
  • Kiváló szakítószilárdság
  • Nagy eltávolítási arány
  • Hosszú élettartam

Ezenkívül antisztatikus felületkezeléssel rendelkezik, amely csökkenti a csiszolópor megtapadását. Ez lehetővé teszi a gyors, megszakítás nélküli munkavégzést, ami azért szükséges, mert az elektromosan feltöltött csiszolóport még a nagyon jó elszívórendszerek is nehezen gyűjtik össze. A Klingspor CS 311 Y ACT széles szalagja, melyet fa megmunkálására terveztek, a nagyon durva és a nagyon finom szemcseméret között kapható.

A hordozó - szakadásálló poliészter

A Klingspor CS 311 Y ACT széles szalagjának hordozója szakadásálló poliészter. Ez lényegesen strapabíróbb mint a papír, ezért nagyobb igénybevételnek is ellenáll, például durva szemcsés csiszolásnál. Mivel a CS 311 Y ACT szalagot érintkező görgőkön való használatra tervezték, ezért a szalag szalagvégtelenítési formája az F4 G kötés. Ezzel a kötéssel a szalagot a futási irányhoz képest ferdén vágják el, és a hátoldalon fóliával borítják.

Minimális eltömődés a csiszolószemcsék nyílt szórási módjának köszönhetően

A csiszolószemcsék nyílt szórási módjának köszönhetően a CS 311 Y ACT széles szalag anyageltávolítási képessége kitűnő, ami kiemelkedő élettartammal párosul. Az egyes szemcsék közötti távolságok biztosítják a por és a szennyeződések gyors távozását, így a csiszolószalag nem tömődik el puha fa csiszolása közben. A por hajlamos könnyen megtapadni a fán, a csiszolószalagon és a gépen, mivel a csiszolás során keletkező súrlódás miatt feltöltődik. Ennek megakadályozása érdekében a CS 311 Y ACT széles szalagot a Klingspor antisztatikus bevonattal látta el, mely lehetővé teszi, hogy az elektromos töltés a csiszolószalagon és a gépen keresztül távozzon.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.