CS 311 Y ACT Vászon csiszolószalagok a Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Szórásmód nyílt
Hordozóanyag Y-poliészter
Anyagok
Fa
Általános fém
Felhasználási területek
Ablak- és ajtógyártás
Fafeldolgozó ipar

Klingspor CS 311 Y ACT csiszolószalag - prémium vászon csiszolószalag faipari munkákhoz

A CS 311 Y ACT** csiszolószalag extra szakadásálló hátlap és nyílt bevonat kombinációjával kiváló választás a

  • fa,
  • fém és
  • színesfém megmunkálásához.

Ez a csiszolóanyag a puhafa megmunkálásakor mutatja meg igazi képességeit. Ezt a csiszolószalagot gyakran használják a faiparban, pl. rétegelt és ragasztott fatáblák gyártása során, valamint az ajtó- és ablakgyártásban. Kiváló tulajdonságai miatt ezek a csiszolószalagok a parkettagyártásban nélkülözhetetlenné váltak. Ez a fa megmunkáláshoz kíváló prémium csiszolószalag ugyanazokat az egyedülálló előnyöket nyújtja a szakemberek - például asztalosok és ácsok -, valamint az otthoni felhasználók számára.

CS 311 Y ACT csiszolószalag nagy leválasztási sebességgel

A CS 311 Y ACT csiszolószalagot mindenütt használják, ahol a munkák a tömörfa vagy fa kompozit felületek kalibráló csiszolásától a végső csiszolásig terjednek, különösen a puhafa megmunkálása során. A CS 311 Y ACT csiszolószalag ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt a széles és hosszú szalagcsiszoló gépeken, valamint az élcsiszolókon és a parkettacsiszoló gépeken. Ez a csiszolóanyag rövid szalagként, keskeny szalagként vagy széles szalagként szállítható. A termékhez használt hordozóanyag szakadásálló Y-poliészter**. A szemcsék kötéséhez használt anyag prémium minőségű, teljesen szintetikus gyanta.

ACT receptúránknak köszönhetően a teljesítmény tovább javul

A csiszolószalag nagy terhelés esetén a teljesen szintetikus gyanta kötésnek, a nyílt bevonatnak és a szemcsék továbbfejlesztett ACT receptúrájának köszönhetően rendkívül szakadásállónak és stabilnak bizonyul. Mindeközben a termék magas leválasztási arány elérésére is alkalmas. Ezek a tulajdonságok antisztatikus kivitelével együtt lehetővé teszik, hogy a Klingspor CS 311 Y ACT csiszolószalag minimális eltömődést és ezáltal hosszabb élettartamot garantáljon. A mindennapi használat során az anyag ellenállónak bizonyul a nedvességgel és a nedvességgel szemben. Ez a csiszolószalag nagy méretválasztékban kapható, így a különböző feladatok széles skálájával képes megbirkózni. Minden Klingspor termék a Klingspor saját gyártóüzeméből származik, és megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.